19 °C Budapest
Meglépte az IKEA: új termékcsalád debütál Magyarországon

Meglépte az IKEA: új termékcsalád debütál Magyarországon

2018. június 2. 12:03

Magyarországra is megérkeznek az IKEA állatbútorai - írja az Index. Az IKEA tavaly ősszel jelentette be az első kutyáknak és macskáknak szánt állatbútorait, és bár a macskaágyak, illetve kutyakanapék mostanáig elkerülték hazánkat, hamarosan a magyar gazdik is lecsaphatnak a kedvenceik kényelmét szolgáló darabokra.


A svéd cég pénteken bejelentette: június 18-tól mindhárom magyarországi IKEA áruházban elérhetőek lesznek a házi kedvenceknek szánt bútordarabok és egyéb kiegészítők. A 90 termékből álló, Lurvig (a bozontos svéd megfelelője) nevű kollekció az állandó kínálat része lesz.

A MAGYARORSZÁGI ÉRTÉKESÍTÉS UGYAN LIMITÁLT VÁLASZTÉKKAL INDUL, AUGUSZTUSTÓL A KOLLEKCIÓ MINDEN TERMÉKE ELÉRHETŐ LESZ A MAGYAR VÁSÁRLÓK SZÁMÁRA.

Az IKEA kutya- és macskabútorait állatorvosok bevonásával tervezték, méghozzá úgy, hogy azok a gazdik otthonába is passzoljanak. A pénteki közlemény szerint a macskaágy például tökéletesen illeszkedik a Kallax polcrendszerbe, a mini Klippan kanapé (ez például csak augusztustól lesz elérhető) pedig az eredeti élethű mása.

Három kutyával élek együtt és mindig is hiányoltam a kedvező árú, lakásomhoz illő és minőségi termékeket. Mint állatbarát, büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ebben a projektben és Japán, Franciaország, Kanada, Észak-Amerika és Portugália után Magyarországon is elérhető lesz a kollekcióm

- mondta el a kollekcióról a darabokat tervező Inma Bermúdez.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?