7 °C Budapest

A hőség miatt még az áramszünetek is elmaradhatnak

2017. augusztus 4. 15:30

A rendkívüli hőség ideje alatt az E.ON felülvizsgál minden tervezett üzemszünetet - csak az elkerülhetetlenül szükséges beavatkozásokat végzik el.

A tartós kánikulára való tekintettel az E.ON áttekinti minden üzemszünettel járó tervezett beavatkozását, annak érdekében, hogy a tartós hőségben a hűtéshez szükséges villamos-energia rendelkezésre álljon a lakosság számára. Ahol lehetséges lerövidítik, vagy átütemezik a feladatokat.

A tervezett üzemszünettel járó hálózatfejlesztési munkálatokat 30 nappal azok tervezett időpontja előtt kezdik előkészíteni a szakemberek - ilyenkor a várható időjárásra vonatkozó információ még nem áll rendelkezésre. A rendkívüli hőségre való tekintettel az E.ON minden olyan tervezett beavatkozást áttekint, és dönt annak esetleges átütemezéséről vagy rövidítéséről, mely áramszünettel járna. E hét folyamán számos beavatkozást halasztottak el, ütemeztek át és ezt az intézkedést a hőségriadó ideje alatt továbbra is fenntartják. Ahol lehetséges a legszükségesebb beavatkozásokra rövidít ik, vagy későbbi időpontra halasztják a munkálatokat.

Azokban az esetekben, ahol a szolgáltatásbiztonságot közvetlenül veszélyeztető helyzet áll-e fenn, a szükséges beavatkozást elvégzik a szakemberek.

A tervezett rekonstrukciós munkálatok a villamosenergia-szolgáltatás biztonságos és zavartalan biztosításához szükségesek, ezért az elhalasztott munkálatokat későbbi időpontban fogják elvégezni a szakemberek. Az új időpontról az érintett ügyfelek szórólap útján, a vonatkozó szabályozásnak megfelelően 15 nappal a munkálatok megkezdése előtt tájékoztatást kapnak majd..

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem