12 °C Budapest

Eladó az Év Háza: 200 millióért Te is beköltözhetsz

Pénzcentrum
2011. október 23. 15:07

Közel 200 millió forintért bárki beköltözhet a 2004-es Év Házába, mely a III. kerületi Jablonka lejtőn áll.

A 250 négyzetméter alapterületű családi házat a minimalista építészet hazai apostolaivá vált Kalmár László - Zsuffa Zsolt tervezőpáros jegyzi. A hirdetés szövege szerint az építészek pompás megoldásokkal, kényelemmel, luxussal, minőségi anyagokkal, tervezték-kivitelezték ezt a házat, ami most büszkén, de nem hivalkodón, áll a budai hegyoldalban.

 

(Forrás: ingatlan.com, Starting)


Az 1050 négyzetméteres, vízszintes telken álló, kétszintes épületben egy hatalmas, faburkolatú tetőteraszt is kialakítottak az alkotók, melyről fantasztikus kilátás nyílik a környező hegyekre. A ház külső egyéniségét a süttői, pattintott mészkő burkolat és a beton pergolák teszik teljessé.

 

(Forrás: ingatlan.com, Starting)


Az inpozáns külső mellett, természetesen a belső kialakításra is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők. Az alsó szinten egy hatalmas, egy légterű nappali, egy konyha, valamint egy előtér kapott helyet, míg az emeleti részen több hálószoba, egy dolgozószoba, s egy második nappali is található.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

(Forrás: ingatlan.com, Starting)


Korábban: Így néz ki a 2011-es Év Háza

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?