17 °C Budapest

Új magyar rekord: félmilliós gázszámla NYÁRON!

Pénzcentrum
2010. október 14. 13:02

Geczó László nyírpazonyi lakos nyári idénymunkája előtt a családi házban leolvasta a gázórát, bediktálta az óra állást, majd amikor hazatért, kiderült, hogy már ki is kötötték a szolgáltatást, holott túlfizetése volt - írja a szon.hu.

A férfi reklamált, visszakötötték a gázt, de a kikötés és a visszakötés díját követelik rajta.

Mint elmondta, vállalkozásai egyikében egy átlagos méretű gázkonvektor fűt. Erről is kapott egy számlát, amit meglátva majdnem elájult: több mint 400 ezer forint van rányomtatva.

 

Fotó: szon.hu


Amikor rendszeresen átalányt fizet, egyetlen konvektorral egész nyáron, éjjel-nappal kellene fűtenie, hogy ekkora számla keletkezzen. Korábban a településen járt a gázkommandó, nála is ellenőriztek, mindent rendben találtak, nem volt csőtörés sem.

A vállalkozó kapott egy számlát, aminek a kitöltési dátuma elé dátumozták a befizetési dátumot. Még mindig nem érti, hogyan tudná határidőre befizetni a később kiállított, és még később postázott számlát.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A lap szerint a férfi megpróbálja az ügyfélszolgálaton tisztázni Magyarország csúcsfogyasztó gázkonvektorának ügyét.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?