31 °C Budapest

Eladó a világ legkisebb családi háza! Nem hiszel a szemednek!

Pénzcentrum
2010. április 4. 12:02

Az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint nagy valószínűséggel a kanadai Torontó városában található, a környékbeliek által csak "Little House"-ként emlegetett ingatlan a világ legkisebb családi háza.

Az ingatlan alig 2 méter széles és 14 méter hosszú, a hasznos alapterülete ennek megfelelően 28 négyzetméter. Az ára ellenben nem nevezhető törpének, átszámítva ugyanis 32,5 millió forintot kérnek érte.

Csődbe ment a milliárdos ingatlanmágnás! Kattints!


A házikót eddig körülbelül 40 érdeklődő tekintette meg, de közülük többen nem vásárlási szándékkal érkeztek, csak a hirdetésben található képek alapján nem hittek a szemüknek, és úgy döntöttek, hogy ezt élőben is látni kell. A házikónak már saját weboldala is van.

Az házat még 1912-ben építették, de a kivitelezés során a belmagasságot sem égimeszelőkhöz mérték. A 236 centiméteres belmagasság éppen arra jó, hogy a hálószobában nap közben fel tudják hajtani az ágyat, így növelve a hasznos teret.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az ügynök szerint belülről kevésbé tűnik kicsinek a házikó, mint kívülről. Mint ahogy az a Google Street View felvételein is látszik a házikót szinte agyonnyomja a két szomszédos ingatlan. A ház előtt egymás mögött két autó is le tud parkolni, de ilyen esetben valószínűleg csak a vezetői oldalon lehet kiszállni.

A ház egyébként jól karbantartott és költözésre alkalmas állapotban van, ráadásul az épület mögötti kertrész még egy tárolóval is büszkélkedhet. A ház alatt találni továbbá egy kis pincét, ahol a máshová már nem férő holmikat lehet raktározni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?