20 °C Budapest

Reagált az E.ON - Lesz áram a gyermekotthonban

Pénzcentrum
2010. február 17. 11:47

A koppánymonostori gyermekotthonban lekapcsolt áramról reggel a Pénzcentrum hasábjain is megjelent írásra reagálva a térség energiaszolgáltatója, az E.ON az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Az eredeti cikket itt olvashatod: Gyermekotthonban kapcsolta ki az áramot az E.ON

Társaságunk a koppánymonostori fogyasztási helyeket 4 hónapos fizetési késedelem és 6 kikapcsolási felszólítás után kapcsolta ki a szolgáltatásból.

Az ingatlan tulajdonosa nem jelezte társaságunk felé, hogy az épületekben gyermekotthon működik és a hatóságok felé sem jelentette be az intézményt, mint védendő fogyasztót, így kerülhetett sor a kikapcsolásra.

Miután társaságunk tudomást szerzett az épületben működőd gyermekotthonról, azonnal intézkedett a visszakapcsolásról és az érintettektől ezúton is elnézést kér a kellemetlenségért.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?