Gyermekotthonban kapcsolta ki az áramot az E.ON

MTI
2010. február 17. 09:32

Egy koppánymonostori lakóotthon áram és fűtés nélkül maradt, mivel üzemeltetője, a Názáret Szociális Szolgáltató több százezer forintos tartozást halmozott fel, ezért az E.On kikapcsolta az áramot - közölte a Komárom-Esztergom megyei 24 Óra értesülései alapján az MTI.

Az intézkedés tizenegy gyermeket érint, őket éjszakára egy másik lakóotthonban helyezték el, ahol jelenleg három gyermek él.

A szociális szolgáltató vezetője azt állítja, hogy egy régi tartozás miatt szűnt meg az áramszolgáltatás, most a megyei önkormányzathoz fordultak segítségért. Az E.On tájékoztatása szerint nyilvántartásukban semmilyen nyoma nincs annak, hogy a gyermekotthon üzemeltetői szóban vagy írásban reagáltak volna a tavaly, illetve az idén kiküldött felszólításokra.

Az áramszolgáltató munkatársa a lapnak elmondta, mivel családi házról van szó, az nincs benne abban az ellátás biztonsági kategóriában, amelynél nem lehet kikapcsolni az áramot. Amennyiben kifizetik a tartozást, azonnal véget ér a kényszerű áramszünet - olvasható a Komárom-Esztergom megyei napilapban.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25