Tízmilliós extra munkák az Oszkó-villán: itt a LISTA!

Pénzcentrum
2009. szeptember 23. 08:32

Még nem adták ki Oszkó Péter épülő luxusvillájának használatbavételi engedélyét, mert a pénzügyminiszter túlépítette házát - tudta meg a Magyar Nemzet. A tárcavezető a lapnak elmondta, hogy a vizsgálat azért indult, mert két vonatkozásban eltértek az eredeti tervektől.

A tervezők homlokzati vízeséssel akarták megvédeni az épületet a rovaroktól és a portól, de ez nem valósul meg, másrészt a statikusok javaslatára nagyobb alapot csináltak, hogy a ház biztosabban álljon, így az épület alatt 3 pincehelyiséggel több került kialakításra.

"Bízom benne, hogy nem kell lebontani az épületet" - mondta a pénzügyminiszter, aki kijelentette, hogy ha megbüntetik, akkor jogkövető állampolgárként azt tudomásul veszi és befizeti a kiszabott bírságot. A pénzügyminiszter arról is beszámolt, hogy információi szerint a II. kerületben még nem volt arra példa, hogy bontást rendeljenek el, ezt azonban a kerületi polgármester cáfolta.

A lap még beszámolt arról, hogy Oszkó Péter budai villája négyszintes lesz, s 400-450 négyzetméteres (a fejlemények alapján viszont az sem zárható ki, hogy még ennél is nagyobb). Várhatóan másfél hónap múlva már be is költözhetnek új tulajdonosai.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?