23 °C Budapest

Tízmilliós extra munkák az Oszkó-villán: itt a LISTA!

Pénzcentrum
2009. szeptember 23. 08:32

Még nem adták ki Oszkó Péter épülő luxusvillájának használatbavételi engedélyét, mert a pénzügyminiszter túlépítette házát - tudta meg a Magyar Nemzet. A tárcavezető a lapnak elmondta, hogy a vizsgálat azért indult, mert két vonatkozásban eltértek az eredeti tervektől.

A tervezők homlokzati vízeséssel akarták megvédeni az épületet a rovaroktól és a portól, de ez nem valósul meg, másrészt a statikusok javaslatára nagyobb alapot csináltak, hogy a ház biztosabban álljon, így az épület alatt 3 pincehelyiséggel több került kialakításra.

"Bízom benne, hogy nem kell lebontani az épületet" - mondta a pénzügyminiszter, aki kijelentette, hogy ha megbüntetik, akkor jogkövető állampolgárként azt tudomásul veszi és befizeti a kiszabott bírságot. A pénzügyminiszter arról is beszámolt, hogy információi szerint a II. kerületben még nem volt arra példa, hogy bontást rendeljenek el, ezt azonban a kerületi polgármester cáfolta.

A lap még beszámolt arról, hogy Oszkó Péter budai villája négyszintes lesz, s 400-450 négyzetméteres (a fejlemények alapján viszont az sem zárható ki, hogy még ennél is nagyobb). Várhatóan másfél hónap múlva már be is költözhetnek új tulajdonosai.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 20. csütörtök
Rafael
25. hét
Június 20.
A tapas világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 19. 21:09
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem