Dráma! Veszélyben a Kossuth-díjas színésznő háza

2009. június 28. 14:02

A sztárok is a saját bőrükön - vagy inkább bankszámlájukon - érzik a gazdasági válság hatását. Pécsi Ildikónak a háza van veszélyben. A népszerű színésznő és olimpiai bajnok férje azért küzdenek, hogy megtarthassák házukat. A mostanában inkább egy mosópor-reklámban látható Kossuth-díjas színésznő aggódik és panaszkodik. Forrás: ingatlan.net


Pécsi Ildikó

A színésznőnek nagy álma valósult meg, amikor a hetvenes években a szülei telkén sikerült felépíteniük álmaik házát. Ildikó és férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó imádják otthonukat, így megszakad a szívük, ha arra gondolnak, hogy esetleg meg kell válniuk tőle.

Tovább a teljes cikkre...

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem