8 °C Budapest

8,5 milliós lakáshitelt nyög a TV2 kirúgott sztárja: kenyéren és vízen élnek

2009. május 26. 18:02

Az életünk egy csapásra megváltozott, kenyéren és vízen élünk, hogy a számlákat ki tudjuk fizetni. Sokáig az is megfordult a fejünkben, hogy eladjuk a lakásunkat, inkább, minthogy a végén elvegyék a fejünk fölül. - panaszolta Várdai Anikó az egyik ismert magyar tv-sorozat sztárja. Forrás: ingatlan.net


Forrás: jobanrosszban.tv2.hu

Csőd szélén áll Várdai Anikó (28)! Néhány hónappal ezelőtt még az egyik legnézettebb tévéműsor sztárja volt, most pedig azért kell aggódnia, hogy ne kerüljön az utcára, ne veszítse el a tetőt a feje felől. A Jóban Rosszban "karcsúsító programja" miatt januárban utcára került a sorozat Rozija, és azóta sem talál munkát. Pedig ha valakinek, hát neki nagy szüksége lenne a pénzre: 8,5 millió forintos lakáshitelt kellene törleszteniük.

Tovább a teljes cikkre...

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm