16 °C Budapest

Betörtek Monica Bellucci lakásába: 23 millió forintnyi ékszert zsákmányoltak

2009. május 31. 08:02

Monica Bellucci olasz színésznő és Vincent Cassel francia színész-rendező párizsi lakásában vasárnap este garázdálkodtak a betörők, miközben a művészek a cannes-i filmfesztivál gáláján tartózkodtak. Forrás: ingatlan.net


Monica Bellucci

Sajnálatos esemény zavarta meg a gyönyörű színésznő, Monica Bellucci nyugalmát, ugyanis a cannes-i filmfesztiválról hazatérve azt látta, hogy kirabolták a lakását. Egy rendőrségi forrás szerint az elkövetők egy erkélyen át jutottak a lakásba.

Zsákmányuk mintegy 80 ezer euró értékű ékszerből, két számítógépből és Bellucci útleveléből állt, amelyet a színésznő most komolyan hiányol, mivel a közeljövőben indul amerikai turnéra.

Monica Bellucci különben az olaszországi Città di Castello-ban született. Nagyon jól tanult, ügyvéd szeretett volna lenni, azért kezdett el modellkedni, hogy ki tudja fizetni a tandíját a University of Perugia egyetemen.

A modellkedéssel keresett nagy jövedelem és az utazások megváltoztatták elképzeléseit a jövőjéről és abbahagyta a jogi tanulmányait. 1988-ban Milánóba költözött. Az Elite modellügynökséggel aláírt egy szerződést és rögtön népszerűvé vált. 1989-ben Monica a Dolce & Gabbana-nak és a francia Elle Magazin címlapjain szerepelt.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?