-3 °C Budapest

Betörtek Monica Bellucci lakásába: 23 millió forintnyi ékszert zsákmányoltak

2009. május 31. 08:02

Monica Bellucci olasz színésznő és Vincent Cassel francia színész-rendező párizsi lakásában vasárnap este garázdálkodtak a betörők, miközben a művészek a cannes-i filmfesztivál gáláján tartózkodtak. Forrás: ingatlan.net


Monica Bellucci

Sajnálatos esemény zavarta meg a gyönyörű színésznő, Monica Bellucci nyugalmát, ugyanis a cannes-i filmfesztiválról hazatérve azt látta, hogy kirabolták a lakását. Egy rendőrségi forrás szerint az elkövetők egy erkélyen át jutottak a lakásba.

Zsákmányuk mintegy 80 ezer euró értékű ékszerből, két számítógépből és Bellucci útleveléből állt, amelyet a színésznő most komolyan hiányol, mivel a közeljövőben indul amerikai turnéra.

Monica Bellucci különben az olaszországi Città di Castello-ban született. Nagyon jól tanult, ügyvéd szeretett volna lenni, azért kezdett el modellkedni, hogy ki tudja fizetni a tandíját a University of Perugia egyetemen.

A modellkedéssel keresett nagy jövedelem és az utazások megváltoztatták elképzeléseit a jövőjéről és abbahagyta a jogi tanulmányait. 1988-ban Milánóba költözött. Az Elite modellügynökséggel aláírt egy szerződést és rögtön népszerűvé vált. 1989-ben Monica a Dolce & Gabbana-nak és a francia Elle Magazin címlapjain szerepelt.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 29. szerda
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem