9 °C Budapest

Szabadulna lakásától a háromszoros olimpiai bajnok

2009. május 13. 18:02

Az amerikaiak háromszoros olimpiai bajnok úszója Lenny Krayzelburg a saját bőrén érzi a tengerentúli ingatlanpiac minden problémáját. A sportoló hosszú hónapok óta hirdeti 310 négyzetméteres Los Angeles-i házát és az árat már többször is kénytelen volt csökkenteni.

A házat első alkalommal tavaly szeptemberben hirdette meg 5,675 millió dollárért (1,2 milliárd forintért), de az árat a válság hatására több alkalommal is mérsékelte. Az 1600 négyzetméteres telken fekvő ingatlant jelenleg 3,995 millió dollárért (840 millió forintért) kínálja.

Az egyik exkluzív ingatlanokkal foglalkozó kaliforniai iroda tudomása szerint a háromszoros olimpiai bajnok 2007-ben 2,61 millió dollárért (550 millió forintért) vásárolta az ingatlant. Az iroda szerint a többszöri csökkentés után ezen az áron már nagyobb az esély a sikeres üzletkötésre.

A 46 évvel ezelőtt épült házban egy rendkívül tágas nappali, három szoba, három fürdőszoba és konyha található. Az egyik neves amerikai belső építész tervei alapján felújított ingatlan ékessége az udvari medence és a mellette található különleges vízesés.

A sportoló másik ingatlannal is rendelkezik, még 11 évvel ezelőtt negyedmillió dollárért (50 millió forintért) vásárolt egy kevésbé impozáns 140 négyzetméteres lakást a városban.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 21. vasárnap
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm