Szabadulna lakásától a háromszoros olimpiai bajnok

2009. május 13. 18:02

Az amerikaiak háromszoros olimpiai bajnok úszója Lenny Krayzelburg a saját bőrén érzi a tengerentúli ingatlanpiac minden problémáját. A sportoló hosszú hónapok óta hirdeti 310 négyzetméteres Los Angeles-i házát és az árat már többször is kénytelen volt csökkenteni.

A házat első alkalommal tavaly szeptemberben hirdette meg 5,675 millió dollárért (1,2 milliárd forintért), de az árat a válság hatására több alkalommal is mérsékelte. Az 1600 négyzetméteres telken fekvő ingatlant jelenleg 3,995 millió dollárért (840 millió forintért) kínálja.

Az egyik exkluzív ingatlanokkal foglalkozó kaliforniai iroda tudomása szerint a háromszoros olimpiai bajnok 2007-ben 2,61 millió dollárért (550 millió forintért) vásárolta az ingatlant. Az iroda szerint a többszöri csökkentés után ezen az áron már nagyobb az esély a sikeres üzletkötésre.

A 46 évvel ezelőtt épült házban egy rendkívül tágas nappali, három szoba, három fürdőszoba és konyha található. Az egyik neves amerikai belső építész tervei alapján felújított ingatlan ékessége az udvari medence és a mellette található különleges vízesés.

A sportoló másik ingatlannal is rendelkezik, még 11 évvel ezelőtt negyedmillió dollárért (50 millió forintért) vásárolt egy kevésbé impozáns 140 négyzetméteres lakást a városban.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?