16 °C Budapest

Ide költöznek Bushék a Fehér Házból! Képpel!

Pénzcentrum
2008. december 8. 15:00

A leköszönő amerikai elnök és felesége rövidesen elköltözik a Fehér Házból, George W. Bush és Laura Bush Dallas luxus-negyedében vásárolt egy lakóingatlant. A pár a január 20-ai beiktatást követően adja majd át washingtoni elnöki rezidenciát Barack Obamának és családjának.


Íme Bushék új otthona!

A Bush házaspár véget vetett a találgatásoknak és 2,4 millió dollárért (480 millió forintért) vásároltak egy családi házat a texasi nagyváros elit-negyedében (Preston Hollow).

A város legszebb és legdrágább övezete korábban önálló városka volt, de 1945-ben Dallashoz csatolták. A kisvárosi jelleget az ősfás telkek, a sétáló- és bevásárló utcák máig őrzik, valamint a közelben található az állam legelőkelőbb magániskolája.

A városrész olyan illusztris szomszédoknak ad otthont, mint Ross Perot a korábbi elnökjelölt, Tom Hicks a Dallas Stars jégkorong- és a Texas Rangers baseball csapatának tulajdonosa, vagy Mark Cuban a Dallas Mavericks kosárlabdacsapat tulajdonosa.

A Bush házaspár rendszeresen a Texas államban található crawfordi birtokán tölti a szabadidejét, a Dallastól délre található ranch a család második otthona.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?