13 °C Budapest

13. BUDAPESTI LAKÁSVÁSÁR: 2008.09.26-28. között a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban!

Pénzcentrum
2008. szeptember 24. 16:52

2008. szeptember 26-án nyitja meg kapuit a Budapesti Lakásvásár a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. 13. alkalommal találkozhatnak a kiállítók a potenciális vevői körrel a magyar lakóingatlan piac legismertebb és legnagyobb rendezvényén, a Budapesti Lakásvásáron.

Ahogyan azt már mind a kiállítók, mind a látogatók megszokhatták, kiállításról-kiállításra új szolgáltatások, új programok teszik érdekesebbé, vonzóbbá a vásárt mind a lakásvásárlók, mind a szakma számára is.

Szakmai programok:

A 3 napig tartó Lakásvásáron 9 órától a MAISZ és a Lakásvásár Kft. közös szervezésében Ingatlanos Értékesítési Tréning kezdődik (www.maisz.hu) az ingatlanközvetítéssel, értékesítéssel foglalkozó szakemberek számára. A 14 órai megnyitót követően pedig a színpadon kerekasztal beszélgetés keretében juthatnak új információkhoz mind az építők, mind az építtetők és természetesen a vásárlók.

A beszélgetés a panelprogram aktualitásait, a hozzá kapcsolódó pályázatokat, az építési törvény változásait, az ingatlanok adásvételekor érvényes adószabályokat, az illetékfizetés fontos tudnivalóit és egyéb adózási kérdéseket járja körül. A beszélgetés résztvevői: Csider László főosztályvezető (ÖM), dr. Bedő Katalin főosztályvezető-helyettes (NFGM), Vargyas László (APEH) és Borsi László elnök (Lakásvásár Média Csoport).

A kerekasztal kérdéskörében a vásár látogatói három napon át kérdezhetnek a szakemberektől a standokon.

A bejelentés:

2008. szeptember 26-án 14 órától megújul és új címen is elérhető a Lakásvásár honlapja, a www.lakasvasar.com. Újdonsága, hogy ezentúl a Lakásvásár nem évente öt alkalommal látogatható, hanem LAKÁSVÁSÁR MINDEN NAP! A kiállítók feltölthetik kínálatukat, s így a kiállítások között is könnyen megtalálható a vásári kínálat.

A kiállítás:

A vásár a már megszokott 8000 nm-es területen tekinthető meg. A 154 felépített standon, mintegy 186 kiállító között jelen lesznek az ingatlanpiacot jelentősen befolyásoló ingatlanfejlesztők és ingatlanközvetítők, és olyan szolgáltatás jelleggel kitelepülő cégek, melyek most egy helyen adnak tanácsot ingatlanhoz kapcsolódó jogi kérdésekben Hidasi és Társa Ügyvédi Iroda áll rendelkezésre, az építkezéseknél és a későbbi lakhatást meghatározó minőségügyi szabványokról tájékoztat az ÉMI Kht., de választ kaphatnak a Fővárosi Vízművek Zrt. szakembereitől vízbekötésekkel, vízméréssel és minden egyéb vízzel kapcsolatos kérdésre.

Hagyományosan megjelennek a szakmai szövetségek is (MAISZ, IME) a rendezvényen. Munkatársaik szakmai segítséget nyújtanak a jelen lévő kiállítóknak, a látogatókat hasznos jogi tanácsokkal látják el. A lakásvásárlás komoly és megfontolt döntést, sőt döntési folyamatokat igényel. Finanszírozási kérdésekben a kiállításon megjelenő bankok, hiteltanácsadók segítenek.

A kikapcsolódás:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Lakásvásár ma már - a szervezők reményei szerint - egyike a hétvégi, családi programoknak, ezért a szervezők gondoskodnak a médiapartnereik széles - az ingatlanpiachoz szorosan és kicsit lazábban kötődő - termékkínálatát felsorakoztatva az érdekes és szórakoztató olvasnivaló összeválogatásában.

Az apróságokat a gyermekjátszó-sziget ugyan megújult formában, de a korábbiakhoz hasonló lelkesedéssel várja, sőt a kicsit nagyobbak is találnak maguknak elfoglaltságot. Ősszel is lesz internet café és még számtalan meglepetés, melyeket nehéz lenne most felsorolni. A Lakásvásárt látni kell!

A Lakásvásárra Csányi Sándor színművész és az olimpiai bajnok vízilabda válogatott tagjai is kilátogatnak.

A nyereménysorsolás:

Igen, nyerni is lehet! Aki a bejáratnál kapott kérdőívet kitölti, sorsoláson vehet részt. A fődíj a Honda-Szallerbek Kft. jóvoltából egy Honda robogó, valamint a HeliPest ajándéka pedig egy helikopteres városnézés 3 főre. Ezenkívül számtalan kisebb nyeremények várnak gazdára: újság-előfizetések, ajándékcsomagok és voucherek egy-egy Vespa motoros hétvégére.

A Lakásvásár nyitva tartása:

szeptember 26. (péntek) 14 - 18 óra között
szeptember 27-28. (szombat-vasárnap) 10 és 18 óra között

A belépőjegy: 800 Ft, de aki szemfüles, az figyeli a pénteki Metropolt és a kivágott kuponnal ketten jöhetnek a kiállításra egy jegy áráért.

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem