3 °C Budapest

13. BUDAPESTI LAKÁSVÁSÁR: 2008.09.26-28. között a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban!

Pénzcentrum
2008. szeptember 24. 16:52

2008. szeptember 26-án nyitja meg kapuit a Budapesti Lakásvásár a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. 13. alkalommal találkozhatnak a kiállítók a potenciális vevői körrel a magyar lakóingatlan piac legismertebb és legnagyobb rendezvényén, a Budapesti Lakásvásáron.

Ahogyan azt már mind a kiállítók, mind a látogatók megszokhatták, kiállításról-kiállításra új szolgáltatások, új programok teszik érdekesebbé, vonzóbbá a vásárt mind a lakásvásárlók, mind a szakma számára is.

Szakmai programok:

A 3 napig tartó Lakásvásáron 9 órától a MAISZ és a Lakásvásár Kft. közös szervezésében Ingatlanos Értékesítési Tréning kezdődik (www.maisz.hu) az ingatlanközvetítéssel, értékesítéssel foglalkozó szakemberek számára. A 14 órai megnyitót követően pedig a színpadon kerekasztal beszélgetés keretében juthatnak új információkhoz mind az építők, mind az építtetők és természetesen a vásárlók.

A beszélgetés a panelprogram aktualitásait, a hozzá kapcsolódó pályázatokat, az építési törvény változásait, az ingatlanok adásvételekor érvényes adószabályokat, az illetékfizetés fontos tudnivalóit és egyéb adózási kérdéseket járja körül. A beszélgetés résztvevői: Csider László főosztályvezető (ÖM), dr. Bedő Katalin főosztályvezető-helyettes (NFGM), Vargyas László (APEH) és Borsi László elnök (Lakásvásár Média Csoport).

A kerekasztal kérdéskörében a vásár látogatói három napon át kérdezhetnek a szakemberektől a standokon.

A bejelentés:

2008. szeptember 26-án 14 órától megújul és új címen is elérhető a Lakásvásár honlapja, a www.lakasvasar.com. Újdonsága, hogy ezentúl a Lakásvásár nem évente öt alkalommal látogatható, hanem LAKÁSVÁSÁR MINDEN NAP! A kiállítók feltölthetik kínálatukat, s így a kiállítások között is könnyen megtalálható a vásári kínálat.

A kiállítás:

A vásár a már megszokott 8000 nm-es területen tekinthető meg. A 154 felépített standon, mintegy 186 kiállító között jelen lesznek az ingatlanpiacot jelentősen befolyásoló ingatlanfejlesztők és ingatlanközvetítők, és olyan szolgáltatás jelleggel kitelepülő cégek, melyek most egy helyen adnak tanácsot ingatlanhoz kapcsolódó jogi kérdésekben Hidasi és Társa Ügyvédi Iroda áll rendelkezésre, az építkezéseknél és a későbbi lakhatást meghatározó minőségügyi szabványokról tájékoztat az ÉMI Kht., de választ kaphatnak a Fővárosi Vízművek Zrt. szakembereitől vízbekötésekkel, vízméréssel és minden egyéb vízzel kapcsolatos kérdésre.

Hagyományosan megjelennek a szakmai szövetségek is (MAISZ, IME) a rendezvényen. Munkatársaik szakmai segítséget nyújtanak a jelen lévő kiállítóknak, a látogatókat hasznos jogi tanácsokkal látják el. A lakásvásárlás komoly és megfontolt döntést, sőt döntési folyamatokat igényel. Finanszírozási kérdésekben a kiállításon megjelenő bankok, hiteltanácsadók segítenek.

A kikapcsolódás:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Lakásvásár ma már - a szervezők reményei szerint - egyike a hétvégi, családi programoknak, ezért a szervezők gondoskodnak a médiapartnereik széles - az ingatlanpiachoz szorosan és kicsit lazábban kötődő - termékkínálatát felsorakoztatva az érdekes és szórakoztató olvasnivaló összeválogatásában.

Az apróságokat a gyermekjátszó-sziget ugyan megújult formában, de a korábbiakhoz hasonló lelkesedéssel várja, sőt a kicsit nagyobbak is találnak maguknak elfoglaltságot. Ősszel is lesz internet café és még számtalan meglepetés, melyeket nehéz lenne most felsorolni. A Lakásvásárt látni kell!

A Lakásvásárra Csányi Sándor színművész és az olimpiai bajnok vízilabda válogatott tagjai is kilátogatnak.

A nyereménysorsolás:

Igen, nyerni is lehet! Aki a bejáratnál kapott kérdőívet kitölti, sorsoláson vehet részt. A fődíj a Honda-Szallerbek Kft. jóvoltából egy Honda robogó, valamint a HeliPest ajándéka pedig egy helikopteres városnézés 3 főre. Ezenkívül számtalan kisebb nyeremények várnak gazdára: újság-előfizetések, ajándékcsomagok és voucherek egy-egy Vespa motoros hétvégére.

A Lakásvásár nyitva tartása:

szeptember 26. (péntek) 14 - 18 óra között
szeptember 27-28. (szombat-vasárnap) 10 és 18 óra között

A belépőjegy: 800 Ft, de aki szemfüles, az figyeli a pénteki Metropolt és a kivágott kuponnal ketten jöhetnek a kiállításra egy jegy áráért.

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57