3 °C Budapest

Medenceépítési trükkök: hová, miből, mennyiért?

Pénzcentrum
2008. július 29. 12:30

Aki kertes házban lakik, a forró nyári napokon biztosan elképzelte már, amint a saját kis medencéjében hűsöl. Medenceépítési trükkök az ingatlanmagazin.com-tól: hová, miből, mennyiért?

Milyen az ideális hely a kerti úszómedence számára?

A kerti úszómedence lehetőleg a kert szélvédett, napos részére kerüljön. A fáktól, cserjéktől viszonylag távol legyen, mert a lehulló levelek szennyezik a vizet, terhelik a medence tisztítórendszerét, növelik a vegyszerfelhasználást. Ha a medence kissé kiemelkedik a környezetéből, kevésbé gyűlik benne össze a szél hordaléka. A medencét vegye körül gyep vagy térburkolat. A burkolat kiválasztásánál figyeljünk a csúszásmentességre, hiszen a kifröccsenő víz miatt komoly balesetek is előfordulhatnak. Jó, ha a medence mellett lábmosó és kerti zuhany is van. Így kevesebb szennyező anyagot viszünk a vízbe, és a fürdőzés végeztével a vegyszeres vizet is leöblíthetjük magunkról.

Tovább a teljes cikkre...

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57