Gólkirályok kastélyai képekben!

Pénzcentrum
2008. június 28. 08:00

Az öreg kontinensen a legnézettebb sport a foci. Ahogy mondani szokták a futball több mint egy sport, ennek megfelelően a játékosok sem egyszerű sportolók: reklámhordozók, médiaszemélyiségek, sztárok és mindemellett milliomosok. A focisták évente 150 millió dollárt költenek az otthonaikra. De vajon milyen kritériumok szerint választanak otthont a világ legtehetségesebb sportolói? (Forrás: ingatlan.net)

Az angol ingatlanszakértők szerint hiába keres valaki 1-2 millió fontot évenete, ez még korántsem elég ahhoz, hogy egy közepes méretű londoni házat vegyen magának. A Chelsea játékosai azonban kivételt jelentenek, az elmúlt évben több mint 25 millió dollárt fektettek be a világ legdrágább földjébe.

A focisták hétről hétre 50 ezer ember előtt rúgják a bőrt, érthető hát, hogy az éjszakát szeretnék a legnagyobb intimitásban eltölteni. Éppen ezért nagyon magas falak mögé építkeznek. Az erődítményszerű házaknak félreeső bejárataik vannak, melyekkel két legyet üthetnek egy csapásra: se lesifotós, se betörő nem látogathatja meg őket.


Azt gondolnánk, hogy a focisták szereik a feltűnést, és hogy a lakásválasztásnál a legfontosabb paraméter a London-központifekvés.  A biztonság és nyugalom érdekében azonban inkább Angliától távol választanak maguknak otthont.Micheal Owen

Michael Owen

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)


Észak-Walesben, Flintshire nevezetű városkában vásárolt magának nemesi birtokot Michael Owen. Az autentikus berendezésű, korabeli kandallókkal ékesített házért 3 millió dollárért fizetett. A ház egyébként megfelel a modern kor követelményeinek is: biliárdszobát, fitnesztermet és úszómedencét építtetett a házba.

Tovább a teljes cikkre...

Gyász: elhunyt Pál Mihály

Nyolcvanhat éves korában szerdán elhunyt Pál Mihály Munkácsy-díjas szobrászművész - közölte a család csütörtökön.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35