16 °C Budapest

Fellendülőben a fővárosi hotelpiac

Pénzcentrum
2008. június 23. 08:45

Két nemzetközi ingatlanügynökség is a napokban indította be hotel üzletágát a fővárosban. A piac gyors felfutásának köszönhetően két további beruházó is budapesti fejlesztéseket fontolgat - írja a Világgazdaság.

A szállodafejlesztők közül egyre többen próbálják feltérképezni a fővároson kívüli lehetőségeket is. A dinamikusan fejlődő ingatlanpiaci szereplők átértékelték a korábbi álláspontjukat és kedvező lehetőséget látnak a lakás- és irodafejlesztések mellett az idegenforgalmi beruházásokban is.

A célterületek közül az V. kerület a legnépszerűbb a következő két évben öt nagy szállodafejlesztést is átadnak több mint ötszáz szobával. A belvárosi rossz állapotban lévő műemlék jellegű épületek felújításával és esetleges kibővítésével számos bontásra váró épületet sikerül megmenteni.

A szakértők szerint évente egy-két felső kategóriás szálloda nyitása indokolt, a 2-3 csillagos szállodákból azonban nagyobb a hiány. A fővárosban a repülőtéri folyosón és a Lágymányosi híd környékén várhatóak újabb fejlesztések.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04