Duplázott az Otthon Centrum - megnyitott a 100. iroda

Pénzcentrum
2007. szeptember 17. 09:13

Az Otthon Centrum az elmúlt másfél évben megduplázta irodáinak számát, és 2007. szeptemberében megnyitotta századik irodáját. "A társaság jelen van Budapest minden kerületében, valamint az ország 13 megyéjében. Hosszú távon 80 budapesti és 60 vidéki iroda kialakítását tűztük ki célul, az ország minden megyéjének lefedésével" mondta el Kühne Kata, ügyvezető igazgató. Az Otthon Centrum az értékesített ingatlanok 2006. évi volumene - mintegy 5000 tranzakció -, irodái és tanácsadóinak száma - közel 800 munkatárs - alapján a hazai ingatlanközvetítői piac első számú szereplője. A társaság adatbázisában jelenleg közel 13 ezer elérhető ingatlan szerepel.


Az Otthon Centrum 1999. évi megalapítása óta a lakossági ingatlanközvetítői piac vezetőjévé vált. Az új lakásfinanszírozási rendszer bevezetése és a makro-ökonómiai változások jelentős fellendülést eredményeztek az újonnan épülő magyarországi lakóingatlanok kínálati és keresleti oldalán egyaránt. E piaci tendenciákat felismerve indult el az Otthon Centrum, az új építésű lakóingatlanok céges központjaként. Megértve a "helyismeret és a minőségi elvárások" fontosságát a lakossági szegmensben, a társaság kialakította saját franchise hálózatát, amely biztosította, és ma is biztosítja a piacvezető szerep megtartását.


Az új- és használt ingatlanok forgalmazása mellett a hálózat HitelCenterében teljes körű, díjmentes hitelközvetítés érhető el minden irodában, az érdeklődők a szakmai tanácsadás mellett 27 banki és pénzintézeti partner kínálatából választhatnak. 2006 óta a hálózat biztosítási szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek. A franchise rendszer jelentős támogatást nyújt országszerte a partnerek számára is, az eredmények azt mutatják, hogy a hálózat tagjaként jelentősen nőtt hatékonyságuk és jövedelmezőségük. Az OC tapasztalatai szerint az ügyfelek a piaci átlagnál gyorsabban találják meg az elvárásaiknak megfelelő ingatlant, a hálózat munkatársai által eladott ingatlanok 50 százaléka kevesebb, mint 51 napon belül kerül értékesítésre.


Az Otthon Centrumot a Magyar Ingatlanszövetség az elmúlt 8 év mindegyikében az "Év Ingatlanforgalmazójának" választotta, és a társaság 2007-ben a Superbrands elismerést is megkapta.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?