16 °C Budapest
money

30 ezer magyarnak jól indult a hétvégéje: 86 millió forintot osztottak szét közöttük

2021. szeptember 18. 11:31

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/37. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem idehaza, sem külföldön nem volt telitalálat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A következő sorsoláson bruttó 21 millió euróért, azaz 7,3 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 37. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

14, 17, 20, 27, 37; 3, 7.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten telitalálat nem született. Így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 21 millió euró, azaz 7,3 milliárd forint az Eurojackpoton.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 37. heti sorsolásán nettó 762 310 forint volt, a 4+2 találatért járó járó összegnek 4 magyar játékos örülhet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban összesen pedig több mint 30 ezer magyarnak volt szerencséje.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?