13 °C Budapest
Besokallt Berki Krisztián felesége: spórolásra kell nevelni férjét

Besokallt Berki Krisztián felesége: spórolásra kell nevelni férjét

2020. június 13. 10:02

Gyakran rá kell pirítani Berki Krisztiánra, hogy ne költse ész nélkül a pénzt - mesélte a felesége. Kiderült, hogy a celeb régebben nem volt hajlandó 2 milliónál kevesebb kápéval elhagyni a házat, ma már beéri pár tízezerrel is.

Berki Mazsi nem bírja, hogy férje két kézzel szórja a pénzt, ezért spórolásra neveli Berki Krisztiánt. Mazsi a Hot Magazinnak elmondta, hálás a férjének, de értékrendje nem változott: bár jó anyagi háttérrel rendelkező családban nőtt fel, otthon azt tanulta, hogy mindenért meg kell dolgozni, nem lehet szórni a pénzt.

Ha őszinték akarunk lenni, Mazsi megszokta a jót, de ez mellettem már csak így megy. Az én feleségem ne álljon órákat a tűzhely mellett a konyhában, és ne járjon sz*r autóval, épp ezért vettem neki egy vadonatúj, húszmilliós sportkocsit. És ez csak egy ajándék a sok közül!

- mondta a lapnak Berki Krisztián, majd elmesélte, hogy amikor megismerkedtek, Mazsinak egy kis autója volt, amit 10 ezer forintért tele tudott tankolni. Amikor kapcsolatuk elején Berki kölcsönadta az egyik autóját, abba már negyvenezerbe került egy teli tank, így Mazsi közölte, hogy ő ezt nem fogja tudni vállalni. Azt a választ kapta, hogy nem is kell, ezt eleinte nem volt könnyű elfogadnia.

Felesége elmondta, már sok dolgot elért Berkinél: régebben például nem volt hajlandó kétmillió forintnál kevesebb készpénzzel elindulni otthonról, ma már 40-50 ezret hord magánál.

Ha a párizsi kiruccanásunk rajta múlik, akkor az hétszázezer forint helyett hárommillióba fájt volna. De számtalan ehhez hasonló, hétköznapi eset is van, amikor muszáj rápirítanom, hogy ne szórja két kézzel a pénzünket

- mesélte Mazsi, aki ugyanakkor bízik férje üzleti érzékében. Mint mondta, eladta a vállalkozását, és a pénzt Berki cégébe fektette.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az nem derült ki, hogy sikerült-e leszoktatnia Berkit arról a hóbortjáról, hogy egy inget nem vesz fel kétszer. Korábban a celeb azt mesélte, hogy évente kb. 20 millió forintot költ el csak ingekre.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Hold Podcast
2022. szeptember 15. 17:37
Bankmonitor  |  2022. szeptember 29. 18:14
Az MNB frissítette az elkövetkez évekre várt inflációs várakozásait. Az áremelkedés komoly hatással...
MEDIA1  |  2022. szeptember 29. 16:26
Új szintre lép a bizottság vizsgálata.
Kiszámoló  |  2022. szeptember 29. 12:11
Negatív rekord negatív rekord hátán, a 13%-ra emelt magyar alapkamat után ma a 420 forintot is átvit...
Holdblog  |  2022. szeptember 29. 05:00
Az orosz-ukrán konfliktus hetedik hónapjában már nem az a kérdés, hogy Európa recesszióba süllyed-e,...
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?