23 °C Budapest
Fontos változás az OTP-nél: erről minden ügyfélnek érdemes tudnia

Fontos változás az OTP-nél: erről minden ügyfélnek érdemes tudnia

2020. május 6. 16:31

Átalakul és nevet vált az OTP Bank treasury üzletága, OTP Global Markets néven folytatja nemzetközi pénz- és tőkepiaci tevékenységét - közölte a hitelintézet.

Az OTP Csoport egységes alapelvek és standardok mentén működteti a tőkepiaci kereskedési és értékesítési tevékenységet minden célpiacán - írták. A következő időszakban még nagyobb hangsúlyt fektetnek a csoportszintű megoldások kidolgozására, az elemzési és befektetés tanácsadási tevékenységre, intézményi oldalon pedig a nemzetközi kötvény- és részvénypiacok csoportszintű elérésére, valamint a tőzsdei derivatívák kezelésére.

Az új, Global Markets elnevezés célja, hogy megfelelően tükrözze a bankcsoport nemzetközi, valamint csoportszintű pénz- és tőkepiaci szolgáltatásainak széles spektrumát.

A névváltással párhuzamosan zajló szervezeti átalakítás és szolgáltatásfejlesztés célja, hogy az OTP Global Markets néhány éven belül egy egyedülállóan széles termékpalettával és ügyfélállománnyal rendelkező regionális piaci szereplővé váljon a befektetési szolgáltatások területén - mondta Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója a közlemény szerint.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 13. vasárnap
Antal, Anett
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?