1 °C Budapest

Címke: otp treasury (7 cikk)

Napi.hu | 2020. augusztus 14. 10:01

Teljes home office, ingyen teszt, létszámkorlát: így készülnek a cégek a második hullámra

A bankok és biztosítók sem tudják még, otthonról vagy az irodában dolgoznak majd a következő hetekben a munkatársaik, de készülnek a rendkívüli helyzetre. Van, ahol ingyenes covid-tesztet kapnak a dolgozók, máshol kötelező a 14 napos home office a külföldön nyaralóknak, van olyan biztosító is, amelyik pszichológiai tanácsadást ad annak, aki nehezen viseli a karantént.

Pénzcentrum | 2007. augusztus 13. 12:00

Itt a nagyra vágyók hitele!

Egy vállalkozás életében igen gyakran fordul elő, hogy egyszerre több termékre, több célra felhasználható hitelre volna szüksége. Egyféle megoldás gyanánt szolgálhatnak a szabad felhasználású jelzáloghitelek, azonban egyre több banknál lehet rátalálni az önkormányzati finanszírozási területről már ismerős, úgynevezett többcélú hitelkeretre. Annak jártunk most utána, mi is ez a termék, mit érdemes róla tudni, illetve hol lehet igényelni.

Pénzcentrum | 2006. május 25. 16:00

Kirobbanó formában a Garancia

Kirobbanó első negyedéves teljesítmények után, egy kiemelkedően sikeres évre számít az OTP Garancia Biztosító Zrt. A növekedés háttereként az innovációt, a kiváló termékeket és az OTP Bank által nyújtott értékesítési támogatást jelölte meg Fábián Attila vezérigazgató-helyettes. A társaság ennek szellemében egy új tőkegarantált terméket is bevezet a piacra amelytől szintén milliárdos nagyságrendű díjbevételt vár.

Pénzcentrum | 2005. június 15. 08:33

248-ig ment tegnap forint - kamatcsökkentési spekuláció indulhat (OTP)

Tegnap délután érdemi erősödést mutatott a forint az euróval szemben, a jegyzések késő délutánra a 248-as szintre süllyedtek, ami közel két hónapos csúcsot jelent. Az esti órákra 248.70-249 közé mozdult a kurzus. A hazai fizetőeszköz tegnapi erősödése viszonylag alacsony forgalom mellett következett be, mely külföldiek állampapír-vásárlásaival áll összefüggésben. A piac gyakorlatilag beárazott