15 °C Budapest
Kifakadt Vajna Tímea: zokogva árverezi Andy személyes tárgyait

Kifakadt Vajna Tímea: zokogva árverezi Andy személyes tárgyait

2019. november 5. 11:03

Andy Vajna özvegye elárverezi néhai férje filmes relikviáit, műtárgyait és személyes tárgyait is egy december eleji nagyszabású aukción. Sok különlegesség találhat gazdára: filmes kellékek, és exkluzív fotók, Munkácsy-festmény, és még Andy Vajna máig szivarszagú autója is. A befolyt összegek egy része jótékony célra lesz fordítva. 

Vajna Tímea, miközben bejelentette az árverést a Tv2 Mokka című műsorában, többször sírva fakadt. Olyan személyes és nagy értékű tárgyaktól kell megválnia, mint a Die Hard és Rambo című filmek egyedi forgatási képei, Rambo kései és más filmes relikviák, műtárgyak vagy a férje még mindig szivarszagú autója. A tárgyakat egy időre ki is állítják.

Az özvegy arról is beszélt, hogy a több mint kétszáz tárgyat maga válogatta ki, de nehéz volt meghatározni a kikiáltási árakat. A befolyt összeg egy részét pedig egy kardiológiai gyerekosztály kapja majd. 

Vajna Tímea úgy érzi, "beleragadt a gyászba", így hiába nehéz megválnia ezektől a személyes tárgyaktól, szükségét érzi ahhoz, hogy továbblépjen. Már a héten elutazik az USA-ba, mivel úgy érzi, jobb lesz neki, ha visszamegy, de nem is akarja sajnáltatni magát. 

Senkinek nem kívánom, amit csináltak velem, közeli barátok, meg ez az egész biznisz dolog

- tette hozzá. 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45