Itt van Frabato, az ősi mágus jóslata: így kell befektetni 2019-ben, ha nagyot akarsz kaszálni!

Itt van Frabato, az ősi mágus jóslata: így kell befektetni 2019-ben, ha nagyot akarsz kaszálni!

2019. január 1. 07:00

Nem szabad nagy kockázatot vállalni 2019-ben, ugyanakkor a számmisztika szerint befektetésre remek év lesz az idei. Frabato, a jós, ősi mágus a Pénzcentrumnak elárulta, mit tartogat a magyaroknak az újév, és tippeket is adott, amelyekkel szerinte biztosan sikerre viheted a pénzügyi befektetéseket. Nos, kíváncsiak leszünk! Mivel a Pénzcentrum a tudatos pénzügyi döntések pártján áll, ezért mindjárt cikkünk elején leszögezzük, hogy mi nem hallgatnánk befektetéseink terén (sem) mágusokra! Ha Te igen, akkor konzultálj befektetési szakemberrel is, és ne hagyatkozz pusztán a jóslatokra! Addig is, jó szórakozást kívánunk!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Ha egy mágus helyett Te is inkább szakemberekre hallgatnál, akkor olvasd el minap megjelent, "Elárulták a tőzsdeguruk: így fektess be 2019-ben, ha nem akarsz csúnyán bukni" c. cikkünket!

Számmisztikailag a 3-as éve lesz 2019, ez azt jelenti, hogy minden gazdasági ügylenek ekörül kell forognia - mondta a Pénzcentrum megkeresésére Frabato, aki arra figyelmeztetett, hogy ez nem a biztonság, biztosság éve, idén semmiképp sem szabad pénzügyek tekintetében kockáztatni. Ugyanakkor befektetni lehet, mert 2019 erre jó év, de a rizikózást kerülni kell.

Inkább az aranyközépúton kell maradni, ha pénzben gondolkozunk. Valutában is három különböző fajtába tedd a pénzed. Három vállalkozással foglalkozz egész évben, ennyi dologban legyél benne, ne négyben, se kettőben

- tanácsolta az ősi mágus, aki mégegszer leszögezte, 2019 a kockáztatásra nem jó, és ez főképp igaz Magyarországra. A jós szerint inkább az óévben szakíthatott nagyot, aki valamilyen ügyletbe vágott, érdemes volt kockáztatni.

"Fontos, hogy kimondottan a stabilitást kell keresni, mert annyi hullámvölgyet, ingadozást mutat az energia, a pénzmozgás, hogy teljesen kiszámíthatatlanok a folyamatok."

A hármas számra visszatérve: Frabato szerint például az ingatlanbefektetésre különösen igaz a számmisztika. Ha valaki ingatlanba tenne pénzt, akkor érdemes hármat venni, és azok három különböző helyen legyenek, ne például egy kerületben. Valutában is egyszerre három vasat érdemes a tűzbe tartani, három különböző kontinensről. Amennyiben részvénybe tennéd a pénzed, akkor is nagyon figyelni kell a mágus szerint: "ne egyféle papírba tegyél hárommilliót, hanem egy-egy milliót különféle részvényekbe!" Emellett itt is fontos a területi elosztás, Frabato szerint a biztos befektetés titka, hogy három különböző országból, kontinensről vásárlj értékpapírokat. Ha mindenképp a hazai cégek részvényeire szavazol, akkor is legyen meg a hármas elosztás, ne egybe tegyél mindent.

Most nem összpontosítani kell a pénzt, hanem inkább szétnyomni. Nem 4-5-6 felé, hanem pontosan három üzletbe. De ami biztos: egyetlen helyen idén ne is vágj bele semmibe

- húzta alá a mágus.

Ha vállalkozást akarsz indítani, idén azt sem tanácsos egyedül: ha mondjuk nincs pénzed három befektetendő lakásra, akkor keress két üzlettársat. Kevesebb lesz a haszon, mintha egyedül vettél volna, de biztos, viszonylag kevés kockázattal. Frabato leszögezte, céget is csak három ember alapítson idén, nem több, nem kevesebb.

Ez a cikk szórakoztató céllal készült: ne csak jósokra, mágusokra hagyatkozz! Frabato nem pénzügyi szakember, befektetési tanácsadó, így ha szeretnél befektetni, mindenképpen kérd ki egy hozzáértő véleményét is! Ebben a cikkben például remek tippeket adtunk az idei évre nézve!

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?