15 °C Budapest
Itt van Frabato, az ősi mágus jóslata: így kell befektetni 2019-ben, ha nagyot akarsz kaszálni!

Itt van Frabato, az ősi mágus jóslata: így kell befektetni 2019-ben, ha nagyot akarsz kaszálni!

2019. január 1. 07:00

Nem szabad nagy kockázatot vállalni 2019-ben, ugyanakkor a számmisztika szerint befektetésre remek év lesz az idei. Frabato, a jós, ősi mágus a Pénzcentrumnak elárulta, mit tartogat a magyaroknak az újév, és tippeket is adott, amelyekkel szerinte biztosan sikerre viheted a pénzügyi befektetéseket. Nos, kíváncsiak leszünk! Mivel a Pénzcentrum a tudatos pénzügyi döntések pártján áll, ezért mindjárt cikkünk elején leszögezzük, hogy mi nem hallgatnánk befektetéseink terén (sem) mágusokra! Ha Te igen, akkor konzultálj befektetési szakemberrel is, és ne hagyatkozz pusztán a jóslatokra! Addig is, jó szórakozást kívánunk!

Ha egy mágus helyett Te is inkább szakemberekre hallgatnál, akkor olvasd el minap megjelent, "Elárulták a tőzsdeguruk: így fektess be 2019-ben, ha nem akarsz csúnyán bukni" c. cikkünket!

Számmisztikailag a 3-as éve lesz 2019, ez azt jelenti, hogy minden gazdasági ügylenek ekörül kell forognia - mondta a Pénzcentrum megkeresésére Frabato, aki arra figyelmeztetett, hogy ez nem a biztonság, biztosság éve, idén semmiképp sem szabad pénzügyek tekintetében kockáztatni. Ugyanakkor befektetni lehet, mert 2019 erre jó év, de a rizikózást kerülni kell.

Inkább az aranyközépúton kell maradni, ha pénzben gondolkozunk. Valutában is három különböző fajtába tedd a pénzed. Három vállalkozással foglalkozz egész évben, ennyi dologban legyél benne, ne négyben, se kettőben

- tanácsolta az ősi mágus, aki mégegszer leszögezte, 2019 a kockáztatásra nem jó, és ez főképp igaz Magyarországra. A jós szerint inkább az óévben szakíthatott nagyot, aki valamilyen ügyletbe vágott, érdemes volt kockáztatni.

"Fontos, hogy kimondottan a stabilitást kell keresni, mert annyi hullámvölgyet, ingadozást mutat az energia, a pénzmozgás, hogy teljesen kiszámíthatatlanok a folyamatok."

A hármas számra visszatérve: Frabato szerint például az ingatlanbefektetésre különösen igaz a számmisztika. Ha valaki ingatlanba tenne pénzt, akkor érdemes hármat venni, és azok három különböző helyen legyenek, ne például egy kerületben. Valutában is egyszerre három vasat érdemes a tűzbe tartani, három különböző kontinensről. Amennyiben részvénybe tennéd a pénzed, akkor is nagyon figyelni kell a mágus szerint: "ne egyféle papírba tegyél hárommilliót, hanem egy-egy milliót különféle részvényekbe!" Emellett itt is fontos a területi elosztás, Frabato szerint a biztos befektetés titka, hogy három különböző országból, kontinensről vásárlj értékpapírokat. Ha mindenképp a hazai cégek részvényeire szavazol, akkor is legyen meg a hármas elosztás, ne egybe tegyél mindent.

Most nem összpontosítani kell a pénzt, hanem inkább szétnyomni. Nem 4-5-6 felé, hanem pontosan három üzletbe. De ami biztos: egyetlen helyen idén ne is vágj bele semmibe

- húzta alá a mágus.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ha vállalkozást akarsz indítani, idén azt sem tanácsos egyedül: ha mondjuk nincs pénzed három befektetendő lakásra, akkor keress két üzlettársat. Kevesebb lesz a haszon, mintha egyedül vettél volna, de biztos, viszonylag kevés kockázattal. Frabato leszögezte, céget is csak három ember alapítson idén, nem több, nem kevesebb.

Ez a cikk szórakoztató céllal készült: ne csak jósokra, mágusokra hagyatkozz! Frabato nem pénzügyi szakember, befektetési tanácsadó, így ha szeretnél befektetni, mindenképpen kérd ki egy hozzáértő véleményét is! Ebben a cikkben például remek tippeket adtunk az idei évre nézve!

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Hold Podcast
2022. szeptember 15. 17:37
Bankmonitor  |  2022. szeptember 29. 07:59
Hiteligénylés eltt állsz? Bármelyik bankot is választod, a kérelem mellé számos dokumentumot kell be...
Holdblog  |  2022. szeptember 29. 05:00
Az orosz-ukrán konfliktus hetedik hónapjában már nem az a kérdés, hogy Európa recesszióba süllyed-e,...
Számvető  |  2022. szeptember 28. 22:16
Kijöttek az információk az új Bónusz Magyar Állampapírról és a Prémium Magyar Állampapírról. Összess...
MEDIA1  |  2022. szeptember 28. 20:30
A VKontakte applikációját globálisan eltávolították az App Store-ból.
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 29. csütörtök
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?