Melyik legyen 2016 legmenőbb bankszámlája? Szavazz!

Melyik legyen 2016 legmenőbb bankszámlája? Szavazz!

2016. december 19. 14:34

A Pénzcentrum Magyarország leginnovatívabb számlacsomagját keresi. Szavazz (cikkünk végén), 2016-ban melyik banki konstrukció legyen a befutó.

UniCredit Bank - Innovatív Superior Gold számlacsomag

Innovatív Superior Gold számlacsomagját azoknak kínálja a bank, akik Premium Banking ügyfélként kiemelt figyelmet és szolgáltatásokat várnak, és a havi számlavezetési díj teljes visszatérítésének lehetőségével is élni kívánnak. A kapcsolódó Arany betéti kártyával plusz szolgáltatások járnak, amelyek révén ez a számla ideális választás lehet a sokat utazók számára! A legjelentősebb ügyfélelőnyök:

 • a havi zárlati díj díjvisszatérítéssel akár 0 forintra csökkenthető;
 • a SpectraNet Internet Banking Light díjmentesen vehető igénybe;
 • a díjmentes MasterCard Arany érintő betéti főkártyával a vásárlások is díjmentesek;
 • kedvező tranzakciós díjak az állandó átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások esetén;
 • a kártyához automatikusan járó Gold szintű utazási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás;
 • exkluzív ajánlatok a kártyatulajdonosoknak a MasterCard Premium Selection programja révén;
 • Díjmentesen vehető igénybe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján a MasterCard Lounge váró.

GRÁNIT Bank - Digitális számlacsomag

A Digitális számlacsomag 0 Ft-os havi díj mellett a GRÁNIT eBank applikációval elősegíti a banki költségek csökkentését, ösztönöz a költséghatékony digitális megoldások használatára és egyedülálló biztonsági és fizetési funkciókat nyújt. A számlanyitáskor azonnal átvehető a GRÁNIT Most bankkártya; az összes tranzakcióról ingyenes internetes iSMS érkezik, az applikációval lezárható és feloldható a bankkártya (Lock funkció), valamint a vásárlási és készpénzfelvételi limitek bármikor módosíthatóak; az NFC képes androidos okostelefonnal fizetni lehet (GRÁNIT Pay). A számlacsomaghoz kapcsolódó akcióval a dombornyomott MasterCard kártyával rendszeresen vásárló ügyfeleknek évente egyszer a Bank visszatéríti a költségeket max. 10.000 Ft-ig, amivel az éves költségek akár 0-ra csökkenthetőek.

K&H Bank - prémium számla- és szolgáltatáscsomag

A prémium számla- és szolgáltatáscsomag nem csupán a lakossági bankszámlát és az ahhoz kapcsolódó szükséges szolgáltatásokat tartalmazza, hanem a legtöbb olyan számlavezetéssel összefüggő banki szolgáltatást és biztosítást is, amelyre pénzügyei intézése során ügyfeleinknek szüksége lehet. A számlacsomagban a K&H VISA arany bankkártyát mindenkori éves díj mentesen vehetik igénybe ügyfeleink. A presztízs kártyához kapcsolódó, az egész világra kiterjedő utazási asszisztencia szolgáltatással gondoskodunk ügyfeleinkről a nap 24 órájában, így váratlan helyzetekben is számíthatnak ránk. A számlacsomaghoz igényelhető K&H World MasterCard plusz hitelkártya szintén mindenkori éves díj mentesen vehető igénybe a kapcsolódó otthon és gépjármű asszisztencia szolgáltatással, valamint beépített utaasbiztosítással együtt. Prémium szolgáltatásunk kulcsa a magasan képzett személyes tanácsadó, aki választ ad ügyfeleinknek a bankkal és biztosításokkal kapcsolatos összes kérdésükre, mindezt elsőbbségi kiszolgálás mellett. Prémium ügyfeleink kényelme érdekében a legtöbb felmerülő költséget magában foglalja a K&H prémium számla- és szolgáltatáscsomag havi számlavezetési díja, amely akár 0 forint is lehet az igénybevételi feltételek teljesítése esetén.

MKB Bank - Díjcsökkentő e-szolgáltatáscsomag

Új ügyfélként 0 Ft-os havi díjért érhetők el az alapvető pénzügyi szolgáltatások:

 • díjmentes bankszámla,
 • éves díj nélküli bankkártya,
 • valamint havi díj nélkül a TeleBANKár és a NetBANKár szolgáltatás, ingyenesen letölthető Mobilappal.

Azok vehetik igénybe, akik

 • az igénylést megelőző két évben nem rendelkeztek számlával a banknál,
 • betéti bankkártyát igényelnek,
 • megadják a két ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot,
 • valamint igénybe veszik a NetBANKárt.

A csomag összesen 12 hónapig használható. Ezt követően a szolgáltatások a Praktika szolgáltatáscsomagra meghatározott feltételekkel vehetők igénybe.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

OTP Bank - Simple szolgáltatáscsomag

Mi az OTP Simple? Nem csak egy bankkártya, nem is csak egy számlacsomag, vagy egy kiszolgálási koncepció. Az OTPSimple egy on-line, moduláris szolgáltatáscsomag, amely új dimenziót nyitott a bankolásban. A tudatos ügyfelek megoldása: ügyfeleink saját tapasztalataik és igényeik szerint állíthatják össze, hogy hogyan épüljön fel a banki szolgáltatáscsomagjuk. Egyetlen szerződés megkötése után egy átlátható, szabadon variálható rendszerben plusz adminisztráció és papírok nélkül akár havonta módosíthatják az igénybe vett szolgáltatásokat. Mit kínálunk még?

 • díjmentes számlanyitás
 • díjmentes számlavezetés (feltételekhez kötött)
 • díjmentes OTP Simple MasterCard Online PayPass kártya (1. évben)
 • díjmentes OTP Simple Direkt hozzáférés
 • díjmentes OTP SmartBank alkalmazás
 • díjmentesen letölthető számlakivonat
 • az ország legnagyobb fiók- és ATM-hálózata

CIB Bank - ECO bankszámla

 • 2016-ban elindítottuk a CIB ECO bankszámlát, mely egyetlen egyszerű feltétellel kínál ingyenes számlavezetési díjat: mindössze a nettó minimálbérnek megfelelő, 73 815 forint összegű havi jóváírást kell teljesíteni a díjmentességhez. Azaz ha ekkora összeg havonta jóváírásra kerül a számlán, 0 Ft a számlavezetési díj!
 • Ráadásul most az első évben nincs éves bankkártya díj sem, és az online felületeken (internetbankban, mobilapplikációban) végzett összes belföldi forint átutalás díja ugyanúgy korlátlanul 0 forint, mint a csoportos beszedési és az állandó átutalási és átvezetési megbízás teljesítésének a díja.
 • A CIB Bank mobilalkalmazásban elérhető az Okos értesítések funkció, mellyel a banki SMS-értesítők helyett a számla- és kártyatranzakciók nyomon követésének díja szintén 0 Ft!

Raiffeisen Bank - Aktivitás 2.0 számlacsomag

A számlacsomag jövedelemfeltétel nélkül, szélesebb ügyfélkör számára kínál havidíj mentesen számlavezetési szolgáltatást. Az ügyfélnek elegendő mindössze havi négy teljesült tranzakció (ATM készpénzfelvétel, átutalás, csoportos beszedés vagy kártyás vásárlás) teljesítése minimum 50 ezer forint értékben és egy aktivált betéti kártya az ingyenes számlavezetéshez. A számlacsomagban a számlavezetési díjmentesség teljesítésétől függetlenül díjmentes a bankkártyás vásárlás, a csoportos beszedési megbízás, kedvezményes a belföldi Raiffeisen ATM-es forint készpénzfelvétel, és kedvező díjszabású az online megadott eseti és állandó átutalási megbízás teljesítése.

Budapest Bank - Jóljáró számlacsomag

A "Jóljáró" csomag azoknak ajánlott, akik egyszerre, kedvező feltételek mellett igényelnék a bank szolgáltatásait: minél több szolgáltatást választanak egyetlen csomagban, annál több kedvezményt kaphatnak, így egy év alatt akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak. A csomag számos élethelyzetre kínál megfelelő pénzügyi megoldást: lakossági fizetési számlát, megtakarítási számlát, valamint bizonyos feltételek teljesülése esetén folyószámlahitelt is tartalmaz.

Végeredmény - szavazás lezárva: 2017.01.03. 11:00

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?