Leállás a magyar pénzintézetnél: gondok a netbankkal

Leállás a magyar pénzintézetnél: gondok a netbankkal

Pénzcentrum
2016. május 6. 10:36

Pénteken délelőtt leállt a K&H netbankja az SMS-el belépő ügyfelek számára. A bank tájékoztatása szerint tervezett karbantartást végeztek.

A K&H oldala szerint a karbantartás már lezárult, a netbank ismét normál módon üzemel.

Egy olvasónk jelezet, hogy leállt a K&H netbankja, a rendszerbe nem tud belépni, ugyanis nem kap visszaigazoló SMS-t, ami a belépési jelszót tartalmazza. A leállással kapcsolatban megkerestük a bankot, az alábbi választ kaptuk tőlük:

Technikai karbantartást végzünk, hamarosan helyreáll az e-bank sms küldő szolgáltatása és zavartalanul használhatják a netbankot az ügyfelek. Elnézést kérünk az esetlegesen okozott kellemetlenségért.

A szolgáltatás tehát hamarosan helyreáll és az ügyfelek újra használhatják a netbank szolgáltatást.

További karbantartás várható

Az olvasónk által küldött netbanki tájékoztatás szerint további karbantartások várhatóak a banknál:

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

"Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a K&H e-bank, K&H e-posta és K&H mobilbank szolgáltatás egyes funkcióiban vagy a teljes alkalmazásokban 2016.05.07-én 09 órától 14.00 óráig részleges kiesések várhatóak, valamint 2016.05.08-án 01.00 órától 02.00 óráig nem lesznek elérhetők karbantartás miatt."

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?