18 °C Budapest

Válság előtti szint alatt az EUR/HUF árfolyam a Nyugati aluljáróban

2011. február 2. 13:02

Euróját akarta forintra váltani a későbbi sértett, amikor egy ismeretlen tettes odalépett hozzá és kedvezőbb feltételeket kínált. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a magánpénzváltó ellen.

Az ismeretlen elkövető 2011. január 10-én 9 óra 30 perc körüli időben a Nyugati téri aluljáróban felajánlotta a sértettnek, hogy kedvezőbb feltételekkel beváltja euróját. Az ajánlatot a sértett elfogadta, majd amikor megszámolta az elkövetőtől kapott készpénzt és kérte a hiányzó összeget, egy másik ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk és megkérdezte mit csinálnak. Ezt követően a pénzváltást felajánló férfi egy ezer forintossal kipótolva az összeget a sértettnek átadta a pénzköteget, amelyet a sértett azonnal eltett. Amikor ellenőrizte az összeget, akkor vette észre, hogy az jóval kevesebb a megbeszéltnél.


Forrás: police.hu

Az ismeretlen elkövető egy 40-45 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú férfi. Haja rövid, sötét. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű kabátot viselt.

A másik ismeretlen tettes egy 30-35 év körüli, körülbelül 190 centiméter magas, erős testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kabátot, illetve sötét nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Az EUR/HUF árfolyam alakulása az elmúlt három évben (Forrás: portfoliofinancial.hu)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?