4 °C Budapest

Címke: pénzköteg (15 cikk)

MTI | 2011. szeptember 16. 11:02

"Hasitasiból" adóznak a kínaiak Magyarországon

Csaknem ötven revizor, végrehajtó, pénzügyőr és rendőr szállt meg egy távol-keleti árukat értékesítő bevásárló központot Budapesten. Információink szerint a razzia az Ázsia Centerben történt. A próbavásárlással induló ellenőrzést árufoglalás követte volna, ha az övtáskákból elő nem kerülnek az adótartozást fedező milliók.

Orosz Márton | 2011. június 28. 14:02

Mikor, hol váltsunk eurót a nyaraláshoz?

Itt a nyári utazások szezonja, sokakban felmerül a kérdés, mikor és hol lenne érdemes eurót váltani. A Pénzcentrum.hu mutatja a legjobb váltóhelyeket, és ahhoz is adunk tippeket, mikor és hogy váltsunk.

Pénzcentrum | 2011. február 2. 13:02

Válság előtti szint alatt az EUR/HUF árfolyam a Nyugati aluljáróban

Euróját akarta forintra váltani a későbbi sértett, amikor egy ismeretlen tettes odalépett hozzá és kedvezőbb feltételeket kínált. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a magánpénzváltó ellen.

Pénzcentrum | 2011. január 11. 13:02

Okostelefonra harapnak a rablók karácsony után + videó

Megszaporodtak az utcai rablások, lopások Nagy-Britanniában: a bűnözők elsősorban az értékes mobiltelefonokra, laptopokra és ékszerekre hajtanak. Mivel karácsonyra sokan kaptak drága ajándékot, a bűncselekmények száma az elmúlt hetekben is növekedést mutat.

Pénzcentrum | 2010. december 21. 04:44

Hitelcsapdában a TV2 celebje, pedig milliókkal dobálózik

Korábban sem kertelt, legszívesebben egy irgalmatlan sallert nyomna le a hitelügyintézőjének, majd elküldené melegebb éghajlatra a tanácsadóját Rákóczi Ferenc, a hétköznaponként a TV2-n futó 40 milliós játszma című műsor játékvezetője. Hiába játszik nap, mint nap hatalmas pénzkötegek között, saját bevallása szerint húsz évre előre el van adósodva.

Pénzcentrum | 2010. november 27. 14:02

Elképesztő videó: a celeb, a pénzkötegek és a luxusautó

Továbbra sem tud bánni a pénzzel az amerikai rapper Curtis "50 Cent" Jackson - bár ezen már meg sem lepődünk. A pénzkímélő fizetési formákra fittyet hányó sztár nemhogy készpénzben tartja vagyonát, de egy a világhálón terjedő videó tanúsága szerint még a tárolással is gondjai vannak.

Pénzcentrum | 2010. október 11. 15:02

Égetik a forintot - dicséret a jegybanknak

A Magyar Nemzeti Bank idén is jótékony célra ajánlotta fel a forgalomban elhasználódott bankjegyek megsemmisítése során keletkező bankjegybriketteket. Magas fűtőértéküknek köszönhetően a tömörített pénzkötegek akár egy évig is fedezhetik három intézmény fűtését.

Pénzcentrum | 2010. július 13. 16:02

Ingyen fűtés a télre - Kik járnak jól?

A Magyar Nemzeti Bank immár harmadik éve ajánlja fel jótékony célra a forgalomban elhasználódott bankjegyek megsemmisítése során keletkező bankjegybriketteket. Magas fűtőértéküknek köszönhetően a tömörített pénzkötegek nagy segítséget jelenthetnek a pályázatot megnyerő szervezetek számára.

Magyar Nemzet | 2009. szeptember 17. 08:47

410 milliót vittek el egy pénzszállítótól

Egy pénzszállítással foglalkozó cég feljelentése alapján különösen nagy értékre elkövetett lopás gyanúja miatt folytat nyomozást a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Pénzcentrum | 2006. június 23. 11:00

Csapdába csalt számlagyáros - Már mindenki fizetne...

Csaknem 50 vállalkozás vezetőjét gyanúsítják adócsalással a Nemzeti Nyomozó Iroda pénzügyi nyomozói. A cégek mindegyike egy profi számlagyártól vásárolt számlákat, ám ezúttal nem strómanok a gyanúsítottak, hanem igazi üzletemberek. Ők a márciusi lebukás óta igyekeznek befizetni hátralékaikat, remélve hogy ezáltal enyhül a büntetésük.