Így lesz milliárdos a bolti dolgozó

2010. december 7. 16:58

Egy 43 éves áruházi pénztáros ütötte meg múlt szerdán az 5,62 millió fontos (1,856 milliárd forint) főnyereményt a brit nemzeti lottón. A nyertes azonban nem kívánja a gazdagok életét élni, egy rövid szabadság után még munkahelyére is vissza szeretne menni.


Az Asda diszkont áruházlánc pénztárosa, Sue Stebbings azt nyilatkozta, hogy egy évre szabadságra megy, azonban ezt követően esze ágában sincs semmittevéssel tölteni a napjait, mivel a pihenés után mindenképp szeretne visszamenni munkahelyére. A friss milliomos elmondása szerint ugyanis otthon unatkozna.

A szerencsés család tervei szerint a nyereményből kifizetik a jelzáloghitelt a három hálószobás házukon és megveszik a férj, Mr. Stebbings régóta áhított horgászhajóját, valamint természetesen biztosítják gyermekeik továbbtanulását is.

 

Forrás: Daily Mail


A nyertes família az életvitelén nem kívánnak nagymértékben változtatni, Sue Sebbings elmondása szerint továbbra is használni fogják a 10%-os munkavállalói kedvezményre jogosító munkavállalói kártyáját az Asda áruházban. A karácsony sem lesz idén más mint eddig, talán kicsivel több ajándék kerül a fa alá.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
MEDIA1  |  2022. május 26. 19:19
People Group néven folytatja tevékenységét a jövőben a 1080p Reklám- és médiaügynökség – közölték la...
Bankmonitor  |  2022. május 26. 15:30
2022. első negyedévében korábban sohasem látott mélységbe zuhant a születésszám, így még egy lépésse...
MNB Intézet  |  2022. május 26. 10:43
A közösségi média nemcsak mindennapi privát életünkre van hatással, hanem a gazdaságra is. Talán nem...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?