27 °C Budapest

Ő rabolta ki a K&H Bank Krisztina körúti fiókját! Nem volt okos döntés

2010. július 23. 11:32

Tegnap reggel kirabolták a K&H Bank egyik I. kerületi bankfiókját, a police.hu ma közzétett néhány biztonsági kamerás felvételt az elkövetőről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2010. július 22-én 9 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen férfi sötétszürke baseball sapkában és sötét napszemüvegben bement Budapesten, az I. kerület, Krisztina körúton lévő pénzintézetbe.

Forrás: police.hu

A bankfiókban dolgozó alkalmazottakat és a biztonsági őrt feltehetően fegyverrel megfenyegette, majd a bevételt követelte. Az ismeretlen férfi az így megszerzett zsákmánnyal a helyszínről elmenekült.

Forrás: police.hu

A tanúk elmondása, valamint a biztonsági kamerák felvétele alapján a gyanúsított 35-40 év körüli, 170-175 cm magas, erős testalkatú, rövid hajú, borostás, telt arcú férfi. Ruházata: sötétszürke baseball sapkát, sötét keretű és sötét ovális lencséjű napszemüveget, sötétszürke zipzáras, derékig érő dzsekit, sötét nadrágot és sötét cipőt viselt.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetővel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5352 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán a 107, vagy, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 27. 14:32
A Magyar Reklámszövetség és társszövetségei, köztük az IAB, a MEME és az MLE is arra figyelmeztetnek...
Holdblog  |  2022. május 27. 11:29
Hold After Hours podcast. Miközben Zsiday Viktorral moonwalkolunk, egyben demisztifikáljuk Kínát, az...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?