11 °C Budapest

K&H-friss! Levonták a törlesztőt: hörögve pörögnek

2009. december 8. 09:40

Mint arról tegnap beszámoltunk súlyos problémák léptek fel a K&H Bank rendszerében. Voltak ügyfelek, akiktől kétszer vonták le a bankkártyával történő vásárlás ellenértékét, a bankfiókokban nem tudtak teljeskörű felvilágosítást adni és az elektronikus szolgáltatások sem működtek.

Kérdésként merült fel, hogy mi lesz a hitelekkel, mivel a tegnapi napon a havi törlesztőrészletek levonása sem történt meg. Sok kölcsön esedékessége a hónap 5. napjára esik, ami ebben a hónapban hétvégére esett, ezért hétfőn kellett volna teljesülni a levonásoknak. A bank azt a tájékoztatást adta, hogy ma újra próbálkoznak a részletek levonásával, késedelmi kamatot természetesen nem számítnak fel.

A lakossági e-bank a szokásosnál jóval lassabban de működik, a hétfőn esedékes hiteltörlesztések levonása tegnapi értéknappal megtörtént, amiről a bank sms-ben is tájékoztatta a mobilinfo szolgáltatással rendelkező ügyfeleit.

Több olvasónk is panaszkodott, hogy egyelőre még nem tapasztalt javulást és a bank rendszereiben. Megállapítható, hogy a hibák kijavítása még mindig tart, a fióki munka akadozva döcög, ezért sürgős esetben érdemes a TeleCenter-nél próbálkozni.

Friss!

A telefonos ügyfélszolgálat igénybevétele esetén az átlagos várakozási idő 5-7 perc, a kellemetlenségekért és a megnövekedett várakozási időért a bank az ügyfelek türelmét kéri.

A TeleCenternél elmondták, hogy az is lassítja az e-bank használatát, hogy most mindenki egyszerre próbál belépni, ami leterheli az egyébként sem csúcsfomáját idéző rendszerüket. Az elektronikus számlacsomaggal rendelkező ügyfeleknek viszont rossz hír, hogy amennyiben nem tudnak belépni az e-bankba, akkor telefonon keresztül nem ingyen, hanem 0,2 % + 150 forintért tudnak utalni, a bankfiókokban viszont még ettől is magasabb tranzakciós díjakkal kell számolni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Működik az e-bank, de lassú (nagyításért kattintson a képre!)


Tegnapi beszámolóink:

Reagált a K&H Bank! Biztonságban vannak a betétek, de...

Gyorshír! Összeomlott a K&H rendszere! + FRISS INFORMÁCIÓK

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Holdblog  |  2024. április 21. 06:59
Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink...
MEDIA1  |  2024. április 20. 10:26
Rövid időn belül ez már a negyedik kormánypárti lap, amelyről bíróság mondta ki, hogy hazugságokat á...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 21. vasárnap
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 21. 15:33
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem