Újra kombinál az OTP - 12 százalékot kapsz a betétre

Pénzcentrum
2007. szeptember 28. 15:44

Az első fél év tendenciáitól eltérően 2007 augusztusában erősödött a háztartások betételhelyezési aktivitása. A korábbi mérsékelt megtakarítási hajlandósággal jellemezhető időszakhoz képest ebben a hónapban több mint 67 milliárd forinttal emelkedett a bankszektorban a lakossági betétek állománya, amely augusztus végén mintegy 5 013 milliárd forintot tett ki.  

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A piaci trendnek megfelelő befektetési aktivitást tapasztalt az OTP Bank is: a harmadik negyedévtől indított intenzív megtakarítás-ösztönző programja részeként a hagyományos és újszerű pénzügyi instrumentumokban augusztus végéig több mint 250 milliárd forintot helyeztek el a befektetők. A legnagyobb magyarországi hitelintézet, tekintettel az erősödő megtakarítási hajlandóságra, illetve a korábban forgalmazott OTP HozamDuó és HozamDuó Plusz Megtakarítási Csomagok iránti jelentős érdeklődésre, 2007. október 1-jétől újabb kombinált terméket vezet be OTP HozamDuó Extra Megtakarítási Csomag néven.

A megtakarítási csomagban az érdeklődők két befektetési alap közül választhatnak. Az OTP Tiszta Energia és/vagy az OTP Reál I. Ingatlanpiaci Alap befektetési jegyeinek vásárlása mellett - a korábbi Hozamduó termékekhez hasonlóan - lehetőségük nyílik 2 hónapos akciós betétlekötésre, ami összeghatártól függetlenül kiemelkedően magas, fix 12%-os kamatot biztosít. A betétlekötés feltétele legalább 150 ezer forint névértékű befektetési jegy jegyzése, valamint az OTP Banknál elhelyezett megtakarítások 2007. szeptember 27-i állományának legalább 150 ezer forinttal történő növelése. A betétlekötés összege az első lekötés esetén minimum 150 ezer forint, a további betétlekötés esetén 50 ezer forint, de nem haladhatja meg a jegyzett befektetési jegyek össznévértékét. Az OTP HozamDuó Extra Megtakarítási Csomag 2007. október 1. és 2007. október 31. közötti időszakban országszerte megvásárolható az OTP Bank több mint 230 értékpapír-forgalmazással foglalkozó fiókjában.

Ugyancsak 2007. október 1-jétől október 31-éig új 3 hónapos, fix kamatozású, időben sávos lekötési lehetőséget vezet be az OTP Bank, a lakossági forintszámlákhoz kapcsolódóan akciós jelleggel. Az új termék olyan rulírozó betétlekötési lehetőséget kínál, amelyben nemcsak a lekötött betét nagyságától, hanem a futamidő hosszától függően is magasabb kamatot lehet realizálni. Az új lekötési módozatban az 5 millió forint fölötti megtakarításokra a 3. hónapra 9,5%-os kamat érhető el. A betétlekötésre lehetőség van az OTP Bank több mint 400 fiókból álló országos hálózatában, ahol az akciók részletes feltételeiről is tájékoztatást kapnak az érdeklődők.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07