Új alap az ínyenceknek - vedd ki a részed te is a növekedésből!

Pénzcentrum
2007. január 24. 11:06

A Credit Suisse 14 új alapot regisztrált Magyarországon, többek között az innovatív Credit Suisse Fund (Lux) Total Return Global BRIC Exposure alapot. Ez az alap lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy részesei legyenek a gyorsan fejlődő Brazília, Oroszország, India, Kína (röviden BRIC országok) növekedésének.

Erős növekedésükkel Brazília, Oroszország, Kína és India a világgazdaság új motorjai. A BRIC országokban összesen 3 milliárd ember él, mely hatalmas munkaerő kínálatot és vásárló erőt jelent. Ezek az országok nagy nyersanyag készletekkel is rendelkeznek, ami a fejlett országoknak befektetési lehetőségeket kínál.

A Credit Suisse Fund (Lux) Total Return Global BRIC-Exposure alap Euró-ban, USD-ben és CHF-ben került kibocsátásra és lehetőséget kínál a kockázat vállaló ügyfeleknek, hogy limitált kockázatok mellett befektessenek a BRIC országokba. Az alap nem csak közvetlenül a BRIC országokba fektet be, hanem olyan vállalatokba is világszerte, amelyek a fenti országok strukturális változásából az átlagot meghaladóan profitálnak. Az alap befektethet részvényekbe, pénzpiaci instrumentumokba és szintetikusan előállított kötvényekbe derivatívákon keresztül. Így az alap széles körben profitálhat a BRIC országok növekedéséből. Az abszolút hozamra törekvő diverzifikált befektetési folyamat egy ellenőrzött kockázati környezetet biztosít a befektetőnek, miközben a lehető legnagyobb pozitív teljesítmény elérésére törekszik az aktuális piaci környezettől függetlenül.

"A BRIC országok egy vonzó befektetési lehetőség. Számos, a BRIC országokba  befektető alap található a befektetési alap piacon, de a Credit Suisse - egyedülálló módon - abszolút hozamú stratégiával ötvözve kínálja ezt befektetőinek."- mondta Sárándi Ákos a Credit Suisse Asset Management Hungary Alapkezelő Zrt. értékesítési vezetője.

A Credit Suisse Fund (Lux) Total Return Global BRIC Exposure megvásárolható az ErsteBefektetési Zrt, a Raiffeisen Bank Zrt, a CIB Bank Zrt, a HVB Bank Zrt, értékesítési helyein valamint a www.hozamplaza.hu portálon és a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepén.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Holdblog  |  2022. május 20. 18:36
Nagy hibák. A nyilvánosság előtt aratott nagy sikerek hihetetlenül kifizetődők. Túl a meglévő ügyfel...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?