9 °C Budapest

Új alap az ínyenceknek - vedd ki a részed te is a növekedésből!

Pénzcentrum
2007. január 24. 11:06

A Credit Suisse 14 új alapot regisztrált Magyarországon, többek között az innovatív Credit Suisse Fund (Lux) Total Return Global BRIC Exposure alapot. Ez az alap lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy részesei legyenek a gyorsan fejlődő Brazília, Oroszország, India, Kína (röviden BRIC országok) növekedésének.

Erős növekedésükkel Brazília, Oroszország, Kína és India a világgazdaság új motorjai. A BRIC országokban összesen 3 milliárd ember él, mely hatalmas munkaerő kínálatot és vásárló erőt jelent. Ezek az országok nagy nyersanyag készletekkel is rendelkeznek, ami a fejlett országoknak befektetési lehetőségeket kínál.

A Credit Suisse Fund (Lux) Total Return Global BRIC-Exposure alap Euró-ban, USD-ben és CHF-ben került kibocsátásra és lehetőséget kínál a kockázat vállaló ügyfeleknek, hogy limitált kockázatok mellett befektessenek a BRIC országokba. Az alap nem csak közvetlenül a BRIC országokba fektet be, hanem olyan vállalatokba is világszerte, amelyek a fenti országok strukturális változásából az átlagot meghaladóan profitálnak. Az alap befektethet részvényekbe, pénzpiaci instrumentumokba és szintetikusan előállított kötvényekbe derivatívákon keresztül. Így az alap széles körben profitálhat a BRIC országok növekedéséből. Az abszolút hozamra törekvő diverzifikált befektetési folyamat egy ellenőrzött kockázati környezetet biztosít a befektetőnek, miközben a lehető legnagyobb pozitív teljesítmény elérésére törekszik az aktuális piaci környezettől függetlenül.

"A BRIC országok egy vonzó befektetési lehetőség. Számos, a BRIC országokba  befektető alap található a befektetési alap piacon, de a Credit Suisse - egyedülálló módon - abszolút hozamú stratégiával ötvözve kínálja ezt befektetőinek."- mondta Sárándi Ákos a Credit Suisse Asset Management Hungary Alapkezelő Zrt. értékesítési vezetője.

A Credit Suisse Fund (Lux) Total Return Global BRIC Exposure megvásárolható az ErsteBefektetési Zrt, a Raiffeisen Bank Zrt, a CIB Bank Zrt, a HVB Bank Zrt, értékesítési helyein valamint a www.hozamplaza.hu portálon és a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepén.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 6. csütörtök
Ivett, Frida
18. hét
Május 6.
Jelszó világnap
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 5. 20:40