2017. június 25. vasárnap Vilmos
Hírek » Karrier

Így küldheted be percek alatt az adóbevallásodat + videó

Sorban állás a NAV-nál, papírköteg töltögetése, hopp, ezt rossz helyre írtam, kezdhetem elölről az egészet. És munka után még a postán is be kell állni az egyik kígyózó sorba, hogy időben eljusson az adóbevallás a hatósághoz. Idén szerencsére az egész procedúrát néhány percre redukálhatjuk. Mutatjuk, hogyan.

Az adóbevallás tekintetében az idei év mindenképp mérföldkőnek számít: a NAV minden magánszemélynek elkészítette az adóbevallásának tervezetét, amit az ügyfélkapun, és a hatóság honlapján is megnézhetnek az adózók (természetesen mindenki csak a sajátját). Ezt a tervezetet az adózónak át kell néznie, és ha mindent rendben talál benne, akkor jóvá kell hagynia. Ezzel be is adta az adóvallását. Természetesen lehet papíron is kérni a tervezetet, de aki ezt a lehetőséget nem igényelte március 16-ig, az már csak úgy juthat hozzá, ha bemegy valamelyik NAV-ügyfélszolgálathoz.

Online viszont néhány kattintással elérhető, ellenőrizhető, és beadható az adóbevallás. Mint minden újdonság, sokaknak az e-szja is okozhat nehézséget. Ezek áthidalására az adóhivatal készített egy videósorozatot. Az alábbi videón pontról pontra elmondják és meg is mutatják, hogy érhető el az szja-tervezet a NAV honlapján.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Nincs pénzed utazásra? Itt a megoldás, hogy ne a tv előtt ülj egész nyáron
Íme néhány ötlet, hogy ne az Eszmeraldát nézd meg huszadszorra is.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ennek az árát nyögik folyamatosan a magyar háziasszonyok

2007 óta óriási hullámvasúton van a liszt ára.  
 

Filléres praktika: erre jó a fahéj a konyhán kívül

Sokan nem tudják, de az őrölt fahéjat nem csak sütéshez, vagy főzéshez használhatjuk. Nem is gondolnánk, de nagy hasznát vehetjük a kertben is. Íme 3 tipp, hogy mire is használhatjuk. 1....
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.22-06.28
Országos

Spar

06.22-06.28
Országos

Lidl

06.22-06.25
Országos

Aldi

06.22-06.28
Országos

Auchan

Gasztro
06.22-07.19
Országos

Auchan

06.22-06.28
Országos

Tesco

06.22-06.28
Országos

Tesco

lakásfelújítás
06.08-06.28
Országos