2017. április 27. csütörtök Zita
Hírek » Karrier

Így küldheted be percek alatt az adóbevallásodat + videó

Sorban állás a NAV-nál, papírköteg töltögetése, hopp, ezt rossz helyre írtam, kezdhetem elölről az egészet. És munka után még a postán is be kell állni az egyik kígyózó sorba, hogy időben eljusson az adóbevallás a hatósághoz. Idén szerencsére az egész procedúrát néhány percre redukálhatjuk. Mutatjuk, hogyan.

Az adóbevallás tekintetében az idei év mindenképp mérföldkőnek számít: a NAV minden magánszemélynek elkészítette az adóbevallásának tervezetét, amit az ügyfélkapun, és a hatóság honlapján is megnézhetnek az adózók (természetesen mindenki csak a sajátját). Ezt a tervezetet az adózónak át kell néznie, és ha mindent rendben talál benne, akkor jóvá kell hagynia. Ezzel be is adta az adóvallását. Természetesen lehet papíron is kérni a tervezetet, de aki ezt a lehetőséget nem igényelte március 16-ig, az már csak úgy juthat hozzá, ha bemegy valamelyik NAV-ügyfélszolgálathoz.

Online viszont néhány kattintással elérhető, ellenőrizhető, és beadható az adóbevallás. Mint minden újdonság, sokaknak az e-szja is okozhat nehézséget. Ezek áthidalására az adóhivatal készített egy videósorozatot. Az alábbi videón pontról pontra elmondják és meg is mutatják, hogy érhető el az szja-tervezet a NAV honlapján.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!
 

 

Minden, amit a futásról tudni érdemes

Itt a jó idő, érdemes felkapni a futó cipőt és sportolni egy kicsit.A Brooks készített egy felmérést, kiderült, milyen sportmelltartót szeretnek viselni a nők, ki a példaképük, kivel szeretnek futni...
 

Tele a lakás bébiételes üvegcsékkel? Szuper dolgokat csinálhatsz belőlük!

Az üres bébiételes üvegekből egy kis kreativitással mind a magunk, mind a gyermekeink számára hasznos és szép dolgokat készíthetünk, nem mellékesen a családi kassza is jól jár. Mutatjuk, mi...
NÉPSZERŰ
FRISS

Diego

05.01-04.30
Országos

Lidl

04.27-04.30
Országos

Interspar

04.27-05.03
Országos

Spar

04.27-05.03
Országos

Auchan

Medence
04.21-06.30
Országos

Auchan

Szabadidő
04.20-05.17
Országos

Tesco

kert
04.07-05.03
Országos

Interspar

Medence
04.01-08.25
Országos