25 °C Budapest
Csúcsgázsiért térhet vissza a Barátok Köztbe Rékasi Károly

Csúcsgázsiért térhet vissza a Barátok Köztbe Rékasi Károly

2017. augusztus 29. 16:33

Két éve szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, aminek következtében nem tudott dolgozoni, és felélte minden tartalékát. Hosszú idő után először azonban most jó hír érkezett a színészről: visszatér a színpadra és a képernyőre is.

Úgy tűnik, Rékasi Károly lassan két éve tartó kálváriájának hamarosan vége szakad. A színész a motorbalesete után nagyon nehezen épült fel, munkaképtelen volt, és minden tartalékát felélte.

A rommá tört lábammal értelemszerűen nem tudtam ellátni a színészi feladataimat, így aztán az év utolsó két hónapjában huszadannyit kerestem, mint az előző évben ugyanakkor

- mondta Rékasi tavaly januárban a Borsnak. A nélkülözésnek a jelek szerint szép lassan vége: nemrég a József Attila Színház évadnyitó társulati ülésén bejelentették, Rékasi novemberben ismét színpadra áll.

A színház bejelentését egy újabb jó hír követ: a Barátok Köztbe is visszatér a színész.

Dolgoznak a történeten, körvonalazódik a színész visszatérése

- mondta a lapnak a Barátok közt szóvivője a Rékasi Károly által alakított Bartha Zsolt kapcsán.

Korábbi lapértesülések szerint a tavalyi év utolsó hónapjaiban csak a 43 ezer forintos táppénz voltaz egyetlen bevétele Rékasinak. Ha ez az összeg huszada volt csak az egy évvel korábbi bevételeinek, akkor

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

nagyjából 860 ezer forintot vitt haza a színész, amikor munkaképes volt. Most, hogy hamarosan visszatér a színpadra és a képernyőre, vélhetően ugyanezt az összeget megkapja majd.

Persze ez csak egy saccolt összeg, arról is cikkeztek korábban bulvárlapok, hogy milliós fizetéseket kap a színész. A csúcsfizetés a hazai színházakban havi 500-600 ezer forint, az átlagkereset 300 ezer lehet, de sokan 180-200 ezer körüli fizetést visznek haza. Mivel Rékasi a felkapott hazai színészekhez tartozik, és valószínű, hogy ő nem 180 ezer forintért játszik a színházban, hanem megkapja az említett csúcsgázsit.

A színházakban megkereshető átlag fizetés szinte teljesen megegyezik a hazai bruttó átlagkeresettel. Idén júniusban ugyanis ez az összeg 297 300 forint volt, ami egy év alatt 14,4 százalékos növekedést jelent. Ez a közel 300 ezres kereset viszont a bruttó, valójában 197 700 forintot kapott kézhez az, aki az átlagot keresi.

Címlapkép: MTI

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.07.21 15:24
Értékhelyesbítés elszámolása A saját tőke rendezésének ez a módja akkor jöhet szóba, ha a vállalkoz...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
hrdoktor  |  2021.07.19 06:57
A körömgomba nem múlik el magától, mindenképpen kezelni kell a felnőtt lakosság 20-40 százalékát éri...
hrbonbon  |  2021.07.15 11:46
Elmúlt héten zajlott az AIMS International EMEA régiójának online konferenciája. Az AIMS független H...
vezetoi-coaching  |  2021.07.11 01:50
Érdekes kiragadott kinyomtatott könyvekre vonatkozó statisztikai adatok… Egy könyves csoportban idé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35