6 °C Budapest

Ez komoly? Tényleg ennyi lesz a fizetése Ördög Nórának a TV2-nél?

Pénzcentrum
2014. július 14. 17:00

Lapértesülések szerint nemcsak mesés összegeket fog keresni Ördög Nóra a TV2-nél, de új munkahelye minden kívánságát is teljesíti: így babaszobát is biztosítanak majd számára.

Az RTL Klubtól átcsábított műsorvezetőt valóban tenyerén hordozza majd az új munkahelye. Ördög Nóra ugyanis több mint kétmillió forintot fog keresni a Blikk információi szerint a TV2-nél - mindössze heti hatórás munkával. Ez azt jelenti, hogy csak az órabére több mint 80 ezer forint lesz. A nettó magyar átlagbér 151 ezer forint, ez negyvenórás munkahéttel számolva pedig azt jelenti, hogy az átlagos magyar órabér még az ezer forintot sem éri el.

Nemcsak álomfizetéssel várják a TV2-nél Ördög Nórát, de minden kívánságát is teljesítik. Így november előtt nem is kell képernyőre kerülnie a műsorvezetőnek, és utána is csak csökkentett üzemmódban fog dolgozni - írja a napilap. Ráadásul a csatorna még egy külön babaszobát is biztosít majd neki is a kicsinek.

KATTINTS! Félmilliós havi fizetés: ők viszik haza a legtöbb pénzt

Amíg Ördög Nórának csak hetente több mint félmillió forint üti a markát (hat órányi munkáért), addig Magyarországon alig van olyan ágazat, amely heti negyven órás munkáért havi félmilliónál többet fizetne. Az átlagos bruttó magyar kereset 236 ezer forint, ötszázezer forint feletti fizetésre pedig a pénzügy, gyógyszergyártás, valamint az információ, kommunikáció területén dolgozók számíthatnak. A legkisebb bruttó bérrel a humán-,egészségügyi és a szociális ellátásban elhelyezkedők számolhatnak, ők átlagosan bruttó 135 ezer forintot vihetnek haza havonta. Az ő havi nettó bérük körülbelül annyi, amennyit Ördög Nóra egyetlen óra alatt keres.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm