Gigagázsi az X-faktor mentorának

Pénzcentrum
2012. április 22. 13:02

A korábbi zsűritagok gázsijának a tízszereséért vállalná a mentorságot az amerikai X-Factorban Britney Spears. A popdíva 15 millió dollárt (csaknem 3,4 milliárd forintért) vállalná a zsűrizést - írja a TMZ. A celebhíreket közlő amerikai portál információi szerint a műsor készítői és az énekesnő a fontosabb pontokról már megegyeztek, de még finomítanak a szerződésen. Eközben elterjedt, hogy az RTL Klub csökkenti a magyarországi X-faktor mentorainak a tavalyi szériában adott 10-12 millió forintos gázsit. A programigazgató cáfolta a megszorításokról szóló információt.

"Szeretném a műsorban látni, elbűvölő lenne benne" - nyilatkozta kedden a TMZ-nek Simon Cowel, az X-faktor atyja, vezető producere. Azt ígérte, hogy egy héten belül létrejöhet az egyezség.

Spears 15 millió dolláros (csaknem 3,4 milliárd forintos) gázsija a tízszerese lenne annak, amennyit a tavalyi szériában a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger kapott a mentorságért. A zsűri másik hölgy tagja, Paula Abdul is "csak" 2,5 millió dollárt (562 millió forintot) tehetett zsebre. A backstageol.com értesülése szerint 13 millió dollárban állapodik majd meg a műsor Britney Spearsszel.

A magyarországi X-faktor mentorai is 10-12 milliót kapnak; ők azonban forintban, nem dollárban. A Blikk keddi számában arról számolt be, hogy 10 százalékkal csökkenti az RTL Klub az X-Faktor zsűrijének a fizetését, ami nagyjából egymillió forinttal kevesebb gázsit jelentene. Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője a lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy nem tud a mentorok fizetéscsökkentéséről, és még nincs is aláírt megállapodás.

A Kreatív ennek kapcsán megkereste Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját, aki határozottan cáfolta a Blikk értesüléseit, azoknak szerinte nem volt semmilyen alapja. Elmondása szerint a tévés piac egészére valóban jellemző a költségvisszafogás, azonban a mentorok fizetéséhez nem nyúltak és nem is került szóba. Hozzátette, hogy az X-Faktor új szériájának nincs még meg a költségvetése.

 

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.12.06 20:29
  Az év vége – noha az elcsendesedést hozná el – sokak számára a pörgést, a végeláthatatlan felad...
hrdoktor  |  2022.12.05 06:29
Az aktív életmóddal az egészségünket és a koncentrációs képességeinket is javíthatjuk. [...] Bővebb...
perfekt  |  2022.12.02 09:30
A 2022. november 22-i parlamenti ülésen megszavazták a 2023-tól hatályos adótörvény változásokat. A...
ajovomunkahelye  |  2022.11.28 17:00
A világban zajló események, mint a világjárvány, a háború és a gazdasági bizonytalanság a különböző...
coachco  |  2022.11.26 10:31
Az alábbi írás főszereplői a fák, köztük egy bizonyos tölgy, a természet és az ember. [...] Bővebbe...
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19