Gigagázsi az X-faktor mentorának

Pénzcentrum
2012. április 22. 13:02

A korábbi zsűritagok gázsijának a tízszereséért vállalná a mentorságot az amerikai X-Factorban Britney Spears. A popdíva 15 millió dollárt (csaknem 3,4 milliárd forintért) vállalná a zsűrizést - írja a TMZ. A celebhíreket közlő amerikai portál információi szerint a műsor készítői és az énekesnő a fontosabb pontokról már megegyeztek, de még finomítanak a szerződésen. Eközben elterjedt, hogy az RTL Klub csökkenti a magyarországi X-faktor mentorainak a tavalyi szériában adott 10-12 millió forintos gázsit. A programigazgató cáfolta a megszorításokról szóló információt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Szeretném a műsorban látni, elbűvölő lenne benne" - nyilatkozta kedden a TMZ-nek Simon Cowel, az X-faktor atyja, vezető producere. Azt ígérte, hogy egy héten belül létrejöhet az egyezség.

Spears 15 millió dolláros (csaknem 3,4 milliárd forintos) gázsija a tízszerese lenne annak, amennyit a tavalyi szériában a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger kapott a mentorságért. A zsűri másik hölgy tagja, Paula Abdul is "csak" 2,5 millió dollárt (562 millió forintot) tehetett zsebre. A backstageol.com értesülése szerint 13 millió dollárban állapodik majd meg a műsor Britney Spearsszel.

A magyarországi X-faktor mentorai is 10-12 milliót kapnak; ők azonban forintban, nem dollárban. A Blikk keddi számában arról számolt be, hogy 10 százalékkal csökkenti az RTL Klub az X-Faktor zsűrijének a fizetését, ami nagyjából egymillió forinttal kevesebb gázsit jelentene. Schiwert-Takács László, az X-Faktor főszerkesztője a lap kérdésére úgy fogalmazott, hogy nem tud a mentorok fizetéscsökkentéséről, és még nincs is aláírt megállapodás.

A Kreatív ennek kapcsán megkereste Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját, aki határozottan cáfolta a Blikk értesüléseit, azoknak szerinte nem volt semmilyen alapja. Elmondása szerint a tévés piac egészére valóban jellemző a költségvisszafogás, azonban a mentorok fizetéséhez nem nyúltak és nem is került szóba. Hozzátette, hogy az X-Faktor új szériájának nincs még meg a költségvetése.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
laskainelli  |  2021.10.19 09:08
  A tartós kapcsolatban élők számtalan problémát fel tudnak sorolni, hogy mi miatt szenvednek a tár...
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06