9 °C Budapest

Adót csal a magyar énekesnő? Súlyos vádak, feljelentés, nyomozás

Pénzcentrum
2010. október 20. 04:42

Nem lehet nyugta Zalatnay Saroltának. Az énekesnőnek néhány héttel ezelőtt pakolták ki a végrehajtók a tárnoki otthonát, most azonban újabb frontvonalat nyitottak hitelezői: adócsalás miatt feljelentették!

A Blikk úgy tudja, az ügyészség is elindította a nyomozást.

"Ügyfeleim 13 évvel ezelőtt az énekesnő csalássorozatának lettek az áldozatai, közel húszmillió forinttal tartozik nekik. Több jogerős ítélet után a művésznő számos ígérete ellenére sem volt hajlandó megfizetni a tartozását. Korábban kilátásba helyezték Zalatnaynak az új büntetőfeljelentést, amit szeptemberben meg is tettek. Az ügyészség a csatolt dokumentumok alapján megalapozottnak találta az adócsalás gyanúját, ezért utasította a VPOP-t a nyomozás lefolytatására" - nyilatkozta Szűcs A. Gábor, a feljelentők ügyvédje.


A lap információi szerint a hitelezők, akik jelen esetben feljelentők is lettek, arra alapozzák vádjaikat, hogy olyan papírokra bukkantak a végrehajtás alatt, amelyek bizonyítják: miközben Cini arról panaszkodik, hogy nincs semmilyen bevétele, más cégeken keresztül folynak be hozzá pénzek.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Amíg hivatalos értesítést nem kapok, addig nem szeretnék semmit sem nyilatkozni - mondta röviden. Zalatnay Sarolta ügyvédje, dr. Medveczky Mihály.

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?