12 °C Budapest

2540 álláslehetőség Magyarországon: kattints és találj munkát!

2009. június 17. 05:55

Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat rendszerében június közepén 2540 állásajánlatot találtunk. Az biztos, hogy a japán vagy a vietnámi nyelv ismerete előnyt jelent, de az is jól jöhet, ha ismerjük az ukrán konyhaművészetet, vagy ha tudunk étolajat önetni. Az is biztosra mondható, hogy a műkörömépítőké a jövő!

ADél- Alföldön június közepén 495 szabad állás vár betöltésre. Jelentős munkaerőhiány mutatkozik az építőiparban, keresnek embereket bútorgyárakba, de Sándorfalván egy általános iskolai végzettségű, gyakorlattal nem rendelkező halász is el tudna helyezkedni (havi bruttó 72 ezer forintért). De hogy ne ragadjunk le a fizikai foglalkozásoknál: Kecskeméten két mérnök is találhat munkát, Szegeden két hely akad pályázatírók számára, és szintén a csongrádi metropoliszban kiadó egy hely a Nemzeti Színház énekkarában.

A Dél-Dunántúlon ezúttal 273 pozícióra pályázhatunk. A balatoni nyári szezon továbbra is kínál állásokat a vendéglátásban és az idegenforgalomban, de sok helyre keresnek bolti eladókat is. Barcson találhat állást egy munkanélküli gyöngyfűző, Siófokon egy papírkötöző, Balatonbogláron pedig egy forrasztó és egy forgácsoló is. Az idegenforgalmi ellenőrök se habozzanak: Balatonboglár őket is várja!

Az Észak- Alföldön 317 pozícióra keresnek embert június közepén. Szolnokon például étolajtöltő segédmunkást várnak, Hajdúsámsonban kazánfűtőt, Tiszafüreden sütőipari táblázót, míg Debrecenben kiállítási és kereskedelmi propaganda-ügyintézőt keresnek. A régióban 3 helyen is találhatnak állás a portások és a targoncakezelők, de -vélhetően a szezonalitás miatt- keresgélhetnek a gyümölcsipari feldolgozásban jártas szakmunkások is.

Az Észak-Magyarországi régióban ezúttal 278 állásajánlatot találtunk. Kazincbarcikán üveggyártót és utazásszervezési irodavezetőt egyaránt keresnek. Targonca-és tehergépkocsi-vezetőkből Észak-Magyarországon is hiány mutatkozik, csakúgy, mint a sütőipari munkásokból, a varrónőkből és a szakácsokból. Salgótarjánban a műkörömépítői karrierre vágyók számára adott a lehetőség, hiszen ahogy a régi mondás is tartja: "Legszebb öröm a műköröm". (Országszerte összesen 6 manikűrös számára van szabad hely). Kőművesből a régióban kereken 10-et is keresnek, Ónodtól Gyöngyösig.

A Közép-Dunántúlon
mintegy 273 betöltetlen pozíció szerepel az ÁFSZ honlapján, 11-el több mint amennyit május elején találtunk. A Balaton északi partja is várja a vendéglátóipari szakembereket, szakácsokat, pincéreket, szállodai dolgozókat egyaránt. Ajkán Szabó Krisztina egyéni vállalkozó hostesst keres. Szakképzettség nem, csak ápolt megjelenés és jó kommunikációs készség szükséges. Tatabányán 4 középiskolai tanár is találhat munkát a Fellner Jakab Általános-és Szakközépiskolában.
"Érdeklődsz az elektronika iránt? Szívesen kipróbálnád magad agy magas színvonalú gyártókörnyezetben? Itt a nagyszerű lehetőség, hogy csatlakozz Csapatunkhoz!" - hirdeti az a komáromi cég, amely termékhibajelzőt keres.

A Közép- Magyarországi Regionális Munkaügyi Központ menüpontjában ezúttal 331 állásajánlat szerepel. Dunakeszin a Kópé Falatkák Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság gyorsétkeztetési eladót keres, pályakezdőt is alkalmaznának. Jó japán nyelvismerettel a Japán Coop Kft. alkalmazna kereskedelmi asszisztenst, az ügyben a cég munkatársát, Suzuki Sachikot kell keresni. Ugyancsak a Japán Coop Kft. keres konyhai kisegítőt, a japán konyha ismerete előnyt jelent. Szentendrén az Annamária Há-Mi Bt. Keres marketingigazgatót. A pozíció betöltéséhez a vietnámi nyelv ismerete szükséges.

A Nyugat-Dunántúlon 561 betöltetlen állás vár a munkakeresőkre, köztük sok izgalmas pozíció. Zalaegerszegen belovagló lovast keresnek, Mosonszolnokon pedig autófényező/lakkellátó munkatársra van szüksége egy BT-nek. Celldömölkre viszont orosz-ukrán konyhában jártas séfet várnak, a feltételek közt szerepel, hogy legyen jártas a zöldség- gyümölcs faragásban. A Győri Balettbe viszont továbbra is várnak balettművészt, 160-180 ezer forintos bruttó fizetésért.

A legfrissebb állásajánlatok megtalálhatóak az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapján!

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.09.24 18:55
Egyből azzal kezdeném, hogy kiegészítem a címet, mert nem csak idézetekre, hanem szakmai mondásokra...
hrbonbon  |  2021.09.23 11:34
“You come home, make some coffee, sit down in your armchair and all around there’s silence. Everyone...
perfekt  |  2021.09.22 15:08
Egy kis közvélemény kutatás alapján kaptam olyan választ, hogy a TT index a testtömeg indexet jelzi,...
hrdoktor  |  2021.09.20 06:46
Egyre több munkaadó mutat nyitottságot a kötetlen munkaidő bevezetése felé, ami a munkavállalók prod...
vezetoi-coaching  |  2021.09.18 21:50
Ally McBeal, 5. évad, 2 fiatal ügyvédnő beszélget szerelmi ügyekről. Jenny elmondja Ally-nek, hogy k...
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?