12 °C Budapest

40 perc gyomorideg az APEH-ben: eredménytelen volt az idegtépő várakozás!

Pénzcentrum
2009. április 15. 13:30

Az APEH ügyfélszolgálatokról a közelmúltban közzétett ügyfél elégedettség felmérés eredményei a mai napon sajnos köszönőviszonyban sem voltak a valósággal az egyik fővárosi irodában. Sajnos az ügyintézés színvonalát nem volt alkalmam megtapasztalni, mivel 40 perc várakozás után kénytelen voltam visszaadni a sorszámot.

Folyamatban lévő ügyes-bajos dolgaim elintézése érdekében még az ebédszünetet megelőzően elindultam az egyik fővárosi APEH ügyfélszolgálati irodába, miután a Contact Center jó negyedóra beszélgetés után azt javasolta, hogy az ilyen ügyeket célszerű személyesen intézni és beküldtek egy "vélhetően kis ügyfélforgalmú" irodába.

A bejáratnál két biztonsági ember fogadott, az ügyféltérben első ránézésre több mint 20 várakozó ült. A két úriember megkérdezte, hogy milyen ügyben érkeztem, amit azonban ennyi ember előtt nem szívesen taglaltam volna fennhangon. A kérdéseimet röviden felvázoltam, de ők inkább elkérték a papírom, majd a közel kéttucat vadidegen ember előtt hangosan felolvasták az "ítéletet"!

Ekkor odaszegeződött minden tekintet, amit csak a "hát ezzel nem is biztos, hogy ide kellett volna jönni" megjegyzésük tett még kellemetlenebbé. Az 1-es gomb megnyomása után helyet foglaltam, majd megkezdődött az idegtépő várakozás. A várakozók száma egyre csak nőtt, a szűk térben fogyott a levegő és fokozódott a feszültség.

Amikor egy bácsi megkérdezte, hogy a 108-ast (őt) még miért nem szólították, miközben a 125-ös jóval utána jött és már bent van, elemi szigorral intették nyugalomra. Jómagam 40 perc után visszaadtam a sorszámot és közöltem, hogy sajnos ennyi várakozás fért bele az ebédszünetembe, amit a biztonságiak ezúttal hang nélkül tudomásul vettek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mikor megkérdeztem, hogy milyen időtájban érdemes jönni, amikor talán nincs ennyi várakozó, cinikusan csak annyit válaszoltak: "Ügyfélfogadási időben kell jönni!"

Nagyításért kattintson a képre!

 Várakozási idő és udvariasság tekintetében "inkább elégedetlen" voltam ma!

HR BLOGGER
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
hrdoktor  |  2024.04.09 12:06
„A nem az új igen” – olvashatjuk cikkek tucatjaiban. Nézzük, miért több ez, mint egy divatos életmód...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm