Előretör a Complex: két új ellenőrzés szaklap

Pénzcentrum
2007. szeptember 19. 12:21

Idén 20 éves az Adó szaklap, melynek legfőbb célja a könyvelők, bérszámfejtők, és a cégek vezetőségének segítése a folyamatosan változó adójogszabályi környezet változásának megértésében. Az évforduló mellett az idén két új lap kiadását is ünnepli a kiadó, megjelent a Munkavédelem és munkaügyi ellenőrzés, valamint az Adóellenőrzés szaklap.

A két új kiadvány célja, hogy tájékoztassák az adó és munkaügy területén érintetteket az ellenőrzések módszertanáról, a hatósági eljárások menetéről, vagy akár az ellenőrzött cégek kiválasztásának módszeréről. Októbertől arra is lehetőséget biztosít a kiadó, hogy az olvasók egymással is megoszthassák tapasztalataikat egy internetes fórumon.

A megjelenő lapszámokban a konkrét példákon kívül számos jogeset is leírásra kerül, amikor nem tudják az ellenőrző szervek bíróság nélkül megoldani az ellenőrzés során feltárt hibák korrekcióját, és a büntetés behajtását. A tartalmat természetesen úgy szerkesztik, hogy az ne tárjon fel adótitkokat, olyan információk kerülnek az újságba, ami nyilvános, de hasznos lehet a könyvelés, vagy a cégek vezetősége szempontjából.

A lapok szerkesztői, és a tartalom szerzői olyan emberek, akik valóban részt vesznek ellenőrzéseken, mivel így válik a legkönnyebbé a tartalom megfelelő kialakítása. A munkatársak közé tartoznak többek között Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs az Ernst&Young adószakértője, Dr. Juhász István az APEH Kiemelt Adózók Igazgatóságának igazgatója, és Papp István az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség elnöke.

Az Adóellenőrzés szaklap esetében eddig leginkább az adóellenőrök biztosították a megfelelő tartalmat, de a későbbiekben a kiadó mind a Vám és Pénzügyőrség, mind a helyi önkormányzatok adóügyekben érdekelt és illetékes kollégáinak együttműködésére is számít.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem