16 °C Budapest

Erősödik a gyorskölcsönök versenye a bankok között (x)

Pénzcentrum
2018. szeptember 10. 05:00

Szeptember hirtelen a nyakunkba zúdította a zord valóságot.

Vége a szabadságnak és a szünidőnek, a strandpapucsot felváltja az alkalmi cipő, a selfie bot helyett a kézitáskánk lesz hű társunk a mindennapokban. És, ha már itt az ősz akkor ugye kezdődik az iskola, hamarosan itt a fűtési szezon, a karácsonyról meg ne is beszéljünk. Ezek szinte egytől-egyig megterhelik a pénztárcánkat, melyeket gyakran képtelenek vagyunk önerőből finanszírozni.

Ezt nagyon jól tudják a hazai bankok is, akiknél már most megkezdődik a karácsonyig csak egyre élesedő verseny. A Hitelmindenkinek csapata segítségével most rálátást kaphatunk, mely személyi és gyorskölcsön lehetőségekkel találkozhatunk a TV-ben, internetten vagy akár az utcákon.

Videó azonosítással a Cofidistől - 24 óra alatt is kaphatunk kölcsönt

"Hihetetlen, de igaz!" - olvasható a Cofidis weboldalán. Ha nem is hihetetlen, de mindenképp igaz, ugyanis videós azonosítással már 24 óra alatt hozzájuthatunk 500.000 Ft szabad felhasználású személyi kölcsönhöz. A gyorsaság mellett komoly előny, hogy a már visszafizetett tőkerész bármikor felvehető teljesen ingyen.

A szóban forgó 500.000 Ft-ot 46 hónapra 22,78%-os THM-mel és havi 16.067 Ft-os törlesztő részlet mellett vehetjük igénybe. Ezen konstrukcióban a hitel teljes költsége 222.793 Ft, tehát a teljes visszafizetett összeg 722.793 Ft lesz.


Egy Fair gyorskölcsön ajánlat

A Sberbank sem akar kimaradni a versenyből. A Fair Express konstrukció keretein belül garantálják a piacon elérhető legjobb kamatot és a rögzített havi törlesztő részletet a teljes futamidőre. Mindenképp gyorskölcsönről beszélhetünk, ugyanis 2 napon belül is megkaphatjuk az igényelt összeget.

Amennyiben legalább 250.000 Ft-os nettó igazolt jövedelemmel rendelkezünk és 500.000 Ft-ot kívánunk felvenni 36 hónapra, úgy havi 15.452 Ft törlesztővel és 11,23-14,23%-ig terjedő THM-mel kell számolnunk. Csábító opció a Sberbank részéről, hogy az 1. hónapban mindössze 3475 Ft-ot kell törlesztenünk.

Provident Apropó kölcsönnel lep meg minket

A Provident konstrukciója most kedvező kamattal és THM-mel igényelhető, amelyet 2018. szeptember 25-ig vehetünk fel az úgynevezett Apropó kölcsön keretein belül. A kölcsönösszeg, 300.000-500.000 Ft-ig terjedhet, a futamidő 70 hét, a kamat 9,35%, a THM pedig 9,8%, ami meglepően alacsony. A törlesztés hetente a felvett hitelösszegnek időarányosan lebontott részletben, banki átutalással történik. Ezen személyi kölcsön előnyei, hogy nem kell kezest és fedezetet sem bevonnunk, szabad felhasználású és fix törlesztő részletet kapunk a futamidő végéig.

A Raiffeisen kötöttségektől mentes lehetőséget kínál

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne kifejezetten új ügyfelek részére ajánlott. Új ügyfélnek ebben az esetben az a személy számít, aki 2018. július 24-én még nem rendelkezik lakossági hitellel és bankszámlával a pénzintézetnél. Amennyiben rendelkezünk nettó 250.000 Ft igazolt jövedelemmel és 500.000 Ft-ra van szükségünk, úgy 10.859 Ft-al kell törlesztenünk 60 hónapig. Ebben az esetben 10,95%-os kamatlábra és 12,3%-os THM-re számíthatunk. Az új ügyfelek olyan kedvezményekben részesülnek, mint az alacsonyabb kamatok vagy a 2 havi hitelfedezeti biztosítás jóváírása. Ezzel a lehetőséggel 2018.09.28-ig élhetünk.

Addig nyújtózkodjunk ameddig a takarónk ér!

A bankok hitelajánlatai csábítóak és, így sok esetben észre sem vesszük, hogy átléptük a pénzügyi határainkat és nem tudunk vagy csak nagyon nehezen tudunk majd törleszteni. Amennyiben ez megtörténik, sajnos felkerülhetünk az úgynevezett KHR (volt BAR) listára és ez fekete pont lehet, ami a jövőbeni pénzügyeinket illeti.

Erről a listáról nehéz lekerülni, amelyet mi sem bizonyít jobban, hogy évről évre egyre többen szerepelnek rajta. Igaz 2011 óta a pozitív és a negatív adósokat egy kalap alá veszik, de mindenképp érdekes, hogy míg 2014-ben 4.871.000 személyt tartottak nyilván, 2018. júliusra már 5.029.000-re nőtt ez adósok száma.

Inkább gondoljuk át többször a döntésünket és ne az érzelmeink ha nem a pénzügyi helyzetünk és stabilitásunk alapján vegyünk fel hitelt.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 26. 14:32
Közvetítik Kiss Norbert kamionos versenyeit is.
ChikansPlanet  |  2024. április 26. 11:32
Az Amazonas-medence esőerdeje fontos természeti kincsünk, amely gazdag növény- és állatvilággal, kit...
Holdblog  |  2024. április 26. 08:56
HOLD After Hours. Szabó Lászlóval helyre tesszük a szövőlepkéket, a kapitalizmust, a kapitalizmus kr...
KonyhaKontrolling  |  2024. április 26. 07:45
A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai b...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm