A vállalkozásbarát Bank

Pénzcentrum
2011. június 29. 04:43

A Magyar Fejlesztési Bank más, mint a többi pénzintézet! Kedvező kamatozású hitelek, gyors és egyszerű ügyintézés, ez az MFB!

Az MFB akkor nyer, ha mindenki jól jár
A magánvállalkozások sikerének záloga az, hogy mennyi profitot termelnek. Az állami tulajdonú intézményeknek viszont más a mérce: akkor sikeresek, ha a rájuk bízott feladatokat hatékonyan és gyorsan látják el.
Az MFB tulajdonosa az állam, ezért a feladata nem a profitgyártás, hanem a kormány gazdaságpolitikai célkitűzéseihez illeszkedő termékeket, támogatott hitelkonstrukciókat kínáljon a magyar vállalkozásoknak, ezzel segítve a kormányzati célkitűzések elérését. Az MFB szerepe és pozíciója a bankok között speciális: egyfajta hídként átjárást teremt a fejlesztéspolitika, a bankrendszer és a magyar vállalkozások között. Az MFB eredményességét az mutatja, hogy a magyar vállalkozások helyzete miként alakul. Az MFB akkor nyer, ha mindenki jól jár: ha a magyar vállalkozások sikeresen működnek, fejlődnek, vagyis profitot termelnek. Ha így van, akkor mondhatjuk, hogy virágzik az ország. Ezt célozzák az MFB államilag támogatott, kedvező kamatozású hiteltermékei, amelyek valódi segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak.

Példák a segítő hitelezésre
Több lehetőséget teremt az MFB, hogy államilag támogatott hitelekkel erősödjenek a magyar vállalkozások.
Szemléletes példa a magyar gazdák megsegítésére az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram, amely már 6-6,5%-os éves kamattól igénybe vehető 3 éves futamidőre. Az Agrár Forgóeszköz Vis Maior Hitelprogram pedig az elemi és katasztrófakárt szenvedett mezőgazdasági vállalkozásoknak kínál olyan államilag támogatott forgóeszközhitelt, amellyel meg tudják őrizni folyamatos termelésüket, versenyképességüket. Az MFB kapuja nyitva áll minden magyar vállalkozás előtt, de főként a kis- és középvállalkozásokat helyezi figyelme központjába, számukra nyújt kivételesen kedvező hitelkonstrukciókat.


A mindenütt elérhető Bank
Az MFB nem tart fönn saját fiókhálózatot. A könnyebb elérhetőség érdekében szinte minden kereskedelmi bank, takarékszövetkezet, és számos közvetítő ügynökség forgalmazza az MFB államilag támogatott, olcsó hiteleit. Aki hitelt keres a terveihez, az ne habozzon: irány a legközelebbi bankfiók vagy közvetítői iroda, és kérjen MFB-hitelt! Az MFB-partnerek listája megtalálható a www.mfb.hu honlapon, illetve az ügyfélszolgálat is elérhető a 06-1-428-15-74-es telefonszámon.
Az újítások bevezetésével az ügyintézés is egyszerűbb lett. Kevesebb adminisztráció, objektív, pontozásos ("scoring" típusú) hitelminősítés, és a forgalmazók már az interneten is el tudják intézni a legtöbb tennivalót.

(x)

 

 

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 15:39
Hazai kommunikációért és országmárkázásért felelős kormánybiztosként az ő dolga lesz a médiával való...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25