Indul a testre szabható K&H énhitel

Pénzcentrum
2008. szeptember 1. 11:08

A mától elérhető K&H énhitel minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt az igénylők részére. Az ügyfél saját maga állíthatja össze a számára legmegfelelőbb ingatlanfedezetű hitelkonstrukciót a K&H Bank termékei és termékvariációi közül lakáscélra, szabad felhasználásra és hitelkiváltásra is. Ennek összeállításánál választható többek között a hitel devizaneme, a futamideje, az önerő mértéke, a törlesztőrészlet nagysága, a lakástakarékpénztári megtakarítással kombinálhatóság, a fix forint törlesztőrészlet valamint kiegészítő biztosítások is.

A K&H Banknál mától rajtoló K&H énhitel induló banki költségek nélkül, közjegyzői díj teljes vagy részleges visszafizetésével és akár 50%-os kezelési költség kedvezménnyel is igényelhető. A K&H ismét az okos pénzügyi döntés lehetőségét kínálja azoknak, akik élni kívánnak az ingatlanfedezetű hitelek nyújtotta lehetőségekkel. A felvett hitel bármire igényelhető, így lakásvásárlásra, építésre, felújításra vagy hitelkiváltásra, illetve ingatlan fedezetű személyi hitel esetén annak összege szabadon felhasználható úgy, hogy a termékek személyre szabott módon kombinálhatók.

Újdonságnak számít a K&H Bank palettáján az üzleti feltételű hitelek között a lakástakarékpénztári megtakarítással kombinált, illetve a magas finanszírozású hitelvariáció is.

A K&H üzleti feltételű lakás-, és ingatlanfedezetű személyi hitel lakástakarékpénztári megtakarítással kombinálva a Fundamenta Lakáskassza Zrt. és a K&H Bank Zrt. közös terméke, amely egy jelzáloghitelből és egy vagy több lakástakarék-pénztári szerződésből áll. A K&H üzleti feltételű lakás hitel magas finanszírozással esetében a fedezetként bevont ingatlanra a Bank 5% önerővel nyújt hitelt, úgy hogy kiegészítő ingatlanfedezet bevonására nincs szükség, de a termék csak megfelelő jövedelem mellett igényelhető.

Továbbá K&H fészek otthonbiztosítás vagy K&H start fészek otthonbiztosítás megkötése esetén a K&H énhitel mellé 10 % díjkedvezmény is jár, valamint a K&H énhitel mellé saját fotóval egyedivé tehető K&H énkártya igényelhető az első éves díj felszámítása nélkül.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az összes énhitel kombináció deviza (svájci frank, euró) és forintalapon is igényelhető. A K&H üzletpolitikai döntése értelmében ezzel egyidejűleg 2008. szeptember 1-től kivezeti a jen alapon igényelhető ingatlanfedezetű hitelét.

Bővebb információ a hiteltermékekről a www.enhitel.hu weboldalon található. A fenti ajánlatok augusztus 30-tól október 17-ig érvényesek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?