Ingyenessé teszi a készpénzfelvételt az UniCredit Bank

Pénzcentrum
2007. december 22. 14:31

Az UniCredit Bank egyedülálló lehetőséget nyújt betéti kártyával rendelkező ügyfelei számára. A hazai bankok között abszolút elsőként ingyenessé teszi számukra a Bank-csoport több mint 13,000 készpénz-automatájából történő pénzfelvételt itthon és to-vábbi 15 európai országban.


Január elsejétől az UniCredit Bank, a hazai bankpiacon egyedülálló módon nem számít fel díjat a Bankcsoport több mint 13,000 külföldi és hazai ATM-jéből történő, betéti kártyás pénzfelvételek után. Az érintettek ezt az ingyenes szolgáltatást mennyiségi korlátozás nélkül vehetik igénybe.


A díjmentes készpénzfelvétel itthon és 15 európai országban egyszerre válik elérhetővé, 2008 január 1-től. Ezzel a lépéssel a közép- és kelet-európai régió legnagyobb bankcsoportja is megnyitja az eu-rópai országok közötti határokat.


Magyarországon ma már több mint 6 és fél millió kártya van forgalomban. Európai összehasonlítás-ban azonban nagyon ritkán használják őket, maximum 2-szer 3-szor havonta. Pedig a kártya magá-ban foglalja a bankolás alapvető pozitív tulajdonságait, a biztonságot, az egyszerűséget és az idő- és térbeli rugalmasságot. Miután pedig az UniCredit Bank erőteljes ütemben tovább bővíti fiókhálózatát és ezzel együtt készpénz-automatáinak számát is, az ügyfelek egyre több helyen élhetnek az ingye-nes szolgáltatás előnyeivel. Ez egyébként az egész bankcsoportra is igaz. A Közép- és Kelet - Euró-pában nagy előnnyel piacvezető UniCredit számos országban növekszik energikusan. Így a hazai ügyfél utazásai során is könnyen eléri az UniCredit ATM-eket. Leggyakoribb síelő és üdülő helyeink Ausztriától Szlovénián Szlovákiától Olaszországig egyaránt ide tartoznak.


Az UniCredit országokat érintő együttműködésről, az egyes országokról és az ott rendelkezésre álló és folyamatosan bővülő ATM-ek számáról, a Bank honlapján, telefonon és a bankfiókokban lehet tájé-kozódni.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2024. április 24. 18:32
A friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormányrendelet, ami megváltoztatja az eddigi jótállási előír...
MEDIA1  |  2024. április 24. 17:44
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 hazai médiafelületet elemezve megvizsgálta, hogy a...
Holdblog  |  2024. április 24. 15:40
Minden múltból nézve egy csoda az EU-tagság és a közös piac. Ahogy Vakmajom írja: Mennyi fantasztiku...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem