Ingyenessé teszi a készpénzfelvételt az UniCredit Bank

Pénzcentrum
2007. december 22. 14:31

Az UniCredit Bank egyedülálló lehetőséget nyújt betéti kártyával rendelkező ügyfelei számára. A hazai bankok között abszolút elsőként ingyenessé teszi számukra a Bank-csoport több mint 13,000 készpénz-automatájából történő pénzfelvételt itthon és to-vábbi 15 európai országban.


Január elsejétől az UniCredit Bank, a hazai bankpiacon egyedülálló módon nem számít fel díjat a Bankcsoport több mint 13,000 külföldi és hazai ATM-jéből történő, betéti kártyás pénzfelvételek után. Az érintettek ezt az ingyenes szolgáltatást mennyiségi korlátozás nélkül vehetik igénybe.


A díjmentes készpénzfelvétel itthon és 15 európai országban egyszerre válik elérhetővé, 2008 január 1-től. Ezzel a lépéssel a közép- és kelet-európai régió legnagyobb bankcsoportja is megnyitja az eu-rópai országok közötti határokat.


Magyarországon ma már több mint 6 és fél millió kártya van forgalomban. Európai összehasonlítás-ban azonban nagyon ritkán használják őket, maximum 2-szer 3-szor havonta. Pedig a kártya magá-ban foglalja a bankolás alapvető pozitív tulajdonságait, a biztonságot, az egyszerűséget és az idő- és térbeli rugalmasságot. Miután pedig az UniCredit Bank erőteljes ütemben tovább bővíti fiókhálózatát és ezzel együtt készpénz-automatáinak számát is, az ügyfelek egyre több helyen élhetnek az ingye-nes szolgáltatás előnyeivel. Ez egyébként az egész bankcsoportra is igaz. A Közép- és Kelet - Euró-pában nagy előnnyel piacvezető UniCredit számos országban növekszik energikusan. Így a hazai ügyfél utazásai során is könnyen eléri az UniCredit ATM-eket. Leggyakoribb síelő és üdülő helyeink Ausztriától Szlovénián Szlovákiától Olaszországig egyaránt ide tartoznak.


Az UniCredit országokat érintő együttműködésről, az egyes országokról és az ott rendelkezésre álló és folyamatosan bővülő ATM-ek számáról, a Bank honlapján, telefonon és a bankfiókokban lehet tájé-kozódni.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25