13 °C Budapest

Ingyenessé teszi a készpénzfelvételt az UniCredit Bank

Pénzcentrum
2007. december 22. 14:31

Az UniCredit Bank egyedülálló lehetőséget nyújt betéti kártyával rendelkező ügyfelei számára. A hazai bankok között abszolút elsőként ingyenessé teszi számukra a Bank-csoport több mint 13,000 készpénz-automatájából történő pénzfelvételt itthon és to-vábbi 15 európai országban.


Január elsejétől az UniCredit Bank, a hazai bankpiacon egyedülálló módon nem számít fel díjat a Bankcsoport több mint 13,000 külföldi és hazai ATM-jéből történő, betéti kártyás pénzfelvételek után. Az érintettek ezt az ingyenes szolgáltatást mennyiségi korlátozás nélkül vehetik igénybe.


A díjmentes készpénzfelvétel itthon és 15 európai országban egyszerre válik elérhetővé, 2008 január 1-től. Ezzel a lépéssel a közép- és kelet-európai régió legnagyobb bankcsoportja is megnyitja az eu-rópai országok közötti határokat.


Magyarországon ma már több mint 6 és fél millió kártya van forgalomban. Európai összehasonlítás-ban azonban nagyon ritkán használják őket, maximum 2-szer 3-szor havonta. Pedig a kártya magá-ban foglalja a bankolás alapvető pozitív tulajdonságait, a biztonságot, az egyszerűséget és az idő- és térbeli rugalmasságot. Miután pedig az UniCredit Bank erőteljes ütemben tovább bővíti fiókhálózatát és ezzel együtt készpénz-automatáinak számát is, az ügyfelek egyre több helyen élhetnek az ingye-nes szolgáltatás előnyeivel. Ez egyébként az egész bankcsoportra is igaz. A Közép- és Kelet - Euró-pában nagy előnnyel piacvezető UniCredit számos országban növekszik energikusan. Így a hazai ügyfél utazásai során is könnyen eléri az UniCredit ATM-eket. Leggyakoribb síelő és üdülő helyeink Ausztriától Szlovénián Szlovákiától Olaszországig egyaránt ide tartoznak.


Az UniCredit országokat érintő együttműködésről, az egyes országokról és az ott rendelkezésre álló és folyamatosan bővülő ATM-ek számáról, a Bank honlapján, telefonon és a bankfiókokban lehet tájé-kozódni.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?