Újabb irodában várja ügyfeleit a Hild

Pénzcentrum
2007. augusztus 30. 12:58

A HILD József Örökjáradék Zrt. a hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében szeptember elsején megnyitja második budapesti irodáját. Az új iroda Budán, a Moszkva tér közelében, könnyen megközelíthető közlekedési csomópontban található.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A HILD József Örökjáradék Zrt. az iroda megnyitása kapcsán a mai napon irodamegnyitó tájékoztatót tartott, ahol megjelentek támogató partnerszervezeteik, a Nyugdíjasok Országos Képviselete és a Nyugdíjasok Budapesti Szervezete vezetői is. Az eseményen bemutatták a vállalatcsoport jelenlegi hazai helyzetét, és beszámoltak nemzetközi fejlődési terveikről, amelyek ma már szintén jelentősek, hiszen a cég jelenleg Magyarországon kívül Bulgáriában és Romániában is terjeszkedik.

A hazai piacon legnagyobb, és egyre növekvő számú ügyfélkörrel rendelkező HILD® a nyugdíjasok kényelme érdekében, könnyen megközelíthető helyen nyitotta meg budai irodáját, a II. kerület, Retek u. 6. szám alatt. Az iroda hétköznapokon 8 és 16 óra, szombaton 8 és 12 óra között várja a személyes érdeklődőket, valamint a 887-5660-as számon is elérhető.

"Számunkra rendkívül fontos, hogy szolgáltatásainkat valóban kényelmesen elérhető formában nyújtsuk mindenkinek. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink megnövekedett igényeit már Budán is kiszolgálhatjuk." - nyilatkozta Kézdy Gábor, a Hild vezérigazgatója. − "Az időskorúak életminőségének javítása a mi számunkra nem puszta szlogen. A Hild az érdeklődők számára is, és a szerződéskötés után is mindig elérhető kíván lenni a nyugdíjasok számára."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 26. 17:09