3 °C Budapest

TE mondod meg a törlesztőrészletet - Új hitelek a piacon

Pénzcentrum
2007. április 18. 13:12

Egyedülálló lehetőséget kínál ügyfeleinek a Raiffeisen Bank 2007. április 6. óta. A svájci frank alapú lakáshitel és az ingatlanfedezetes személyi kölcsön igénylésekor az ügyfél határozhatja meg a törlesztőrészlet nagyságát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az ingatlanfedezet mellett nyújtott, svájci frank alapú Lakáshitel és Személyi kölcsön a magyar piacon egyedülálló opcióval bővült április óta. A hitelek igénylésekor az ügyfelek maguk választhatják meg az első két évre vonatkozó törlesztőrészlet nagyságát, egy, a Bank által meghatározott minimum és maximum összeg közötti sávban.

Az első két évben az ügyfél által választott kamat, kezelési költség és törlesztőrészlet állandó, így azok jól kalkulálhatóak a hitelt felvevők számára.

Az új szolgáltatás további előnye, hogy a felvett hitel a futamidő alatt kétszer, - összesen a felvett kölcsönösszeg legfeljebb 30%-ig - költségmentesen előtörleszthető. A rugalmas lakáshitel és személyi kölcsön "ÖnerőMinimum" opcióval is kombinálható, így akár már 10%-os önerővel is igénybe vehető.

A két év letelte után a hitel a hátralévő futamidőben annuitásos kamatszámítás szerint kerül visszatörlesztésre, azonban tekintve, hogy az első két évben sem kötelező a teljes tőkerész törlesztését halasztani, illetve lehetőség van ingyenes előtörlesztésre, a törlesztőrészlet az ügyfél döntése alapján tervezhető mértékben emelkedik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?