5 °C Budapest

Hitel, csak kamattal? Igen!

Pénzcentrum
2006. szeptember 25. 14:25

"Egyértelmű, egyszerű és könnyen áttekinthető konstrukcióval indítja az őszt a K&H Bank. Az új konstrukció lényege, hogy nincsenek bonyolult számítások, különböző jogcímen elkért költségek. Mindössze a kamat mértékét kell az ügyfélnek megfizetnie, ha újonnan vesz fel K&H ingatlanfedezetű személyi hitelt vagy K&H üzleti feltételű lakáshitelt. Ráadásul, ha október 8-ig igénylik a fenti hitelek valamelyikét, akkor a kamatot további 0,25%-kal csökkenti a Bank a jelenlegi akció keretében.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Okos döntést hoznak most azok, akik a K&H-nál vesznek fel K&H ingatlanfedezetű személyi hitelt vagy K&H üzleti feltételű lakáshitelt. A Bank új akciójának keretében most új konstrukciót is kínál, miszerint megkíméli ügyfeleit a bonyolult számításoktól, a különböző jogcímen elkért költségektől. Nem kell mást fizetni az újonnan felvett hitelösszeg után, csak a kamatot, hiszen az új konstrukció keretében nem számít fel a Bank szerződéskötési díjat, valamint az egy ingatlanra vonatkozó értékbecslési díjat és a kezelési költséget a teljes futamidőn keresztül.

Kiváló lehetőség ez azoknak, akiket egyébként elriaszt a hitelfelvétellel járó összetett folyamat, hiszen még a befizetések rendszerét sem könnyű áttekinteni. Mostantól elég csak a havi törlesztő részlettel számolni, a többivel nem kell bajlódni.

Ráadásul azok, akik október 8-ig igényelnek K&H ingatlanfedezetű személyi hitelt vagy K&H üzleti feltételű lakáshitelt, most még olcsóbban juthatnak a megálmodott összeghez, hiszen a Bank további 0,25%-os kamat kedvezményt ad a futamidő végéig. Ez azt jelenti, hogy ha valaki október 8-ig 5 millió forintot vesz fel a K&H Banknál, havi törlesztő részlete akár kevesebb, mint 35 000 forint is lehet" - áll a bank közleményében.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?