8 °C Budapest

Akciózik a Raiffeisen

Pénzcentrum
2006. május 16. 10:19

A lakáshitel akció ideje alatt a Raiffeisen visszafizeti az első értékbecslési díjat, és a hitel felvevője Hitelbírálati díj kedvezményben is részesülhet. Az akció szinte valamennyi Raiffeisen lakáshitel típusra vonatkozik.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A 2006. május 8. és július 14. között igényelt és augusztus 18-ig folyósításra kerülő lakáshitelek esetében a Raiffeisen az első Értékbecslési díjat utólag, a hitel kifizetésekor megtéríti. Továbbá ha a hitel felvevője Raiffeisen bankszámlájára utaltatja jövedelemét és ezen felül két csoportos beszedési megbízást vagy két állandó átutalási megbízást ad, akkor Hitelbírálati díj kedvezményben is részesülhet. Így az ügyfelek kedvező feltételek mellett, minimális kezdeti költségekkel juthatnak hitelhez.

Az akcióval a bank nem csak a kezdeti költségek csökkentését akarja támogatni, de azt is célul tűzte ki, hogy a nála elsődleges számlavezetői bankkapcsolattal rendelkezőket előnyben részesítse.

Az első negyedévben a Raiffeisennél a lakossági ügyfelek számára folyósított hitelek állománya jelentősen, 72%-kal nőtt az előző év hasonló időszakához képest és meghaladta a 170 milliárd forintot. Ez a növekedés elsősorban a jövedelemigazolás nélkül is igényelhető, gyorsan és egyszerűen igénybe vehető devizaalapú lakáshitelek népszerűségének köszönhető. Ugyancsak sikeres az akár 10%-os önerővel igényelhető, ÖnerőMinimum devizaalapú lakáshitel, mely májusig már több mint 14%-kot tett ki az összes értékesített lakáshitelből.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?