4 °C Budapest

Egészségbiztosítási termékkel rukkol elő a CIG Pannónia

Pénzcentrum
2012. szeptember 4. 12:02

A CIG Pannónia Életbiztosító közölte, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyezte, hogy a korábbi biztosítási tevékenységek mellett nem életbiztosítási ág "Betegség ágazatban" is végezzen biztosítási tevékenységet a társaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Az új engedélynek köszönhetően a CIG Pannónia tovább bővítheti termékpalettáját egészségbiztosítási termékekkel. "A Társaság célja, hogy helyismeretét kihasználva a magyar egészségügyi rendszer sajátosságainak megfelelő, olyan új, innovatív termékeket kínáljon a magyar fogyasztók számára, amelyek jelentősen javíthatják az elérhető egészségügyi szolgáltatások színvonalát és a betegek gyógyulási esélyeit."

A biztosító még az év első felében szeptemberre tervezte egészségbiztosítási (ha úgy tetszik, betegségbiztosítási) termékének elindítását, a második negyedéves gyorsjelentés azonban úgy fogalmaz, hogy "a magyar piacon egyedülálló termék értékesítésének indítását az év második felére tervezi. Az új termék bevezetése is hozzájárul a 2014-es nyereségessé váláshoz."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20